Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja o tom uz cetl....

rikam, jsem si na 99 procent jist, ze je to ono a je slyset (a nebo ten ventil) uz pres 10tis. km, tak jen cekam, kde me to necha viset :D...

Cetl jsem, ze to cerpadlo je v dost slusne kvalite sehnatelne v kopii u polaku okolo 1000,-...

Je to mozne? Nemel by pripadne nekdo link?

Jinak v autokelly cena 4000 za Starline a mezi 4500-6000 za Bosch... fuj...

Odesláno
Ahoj... Tak se mi začal ozývat děsný hukot, nejspíš nějakého el. motorku. Po zapnutí zapalování (před nastartováním) jak se objeví údaj km do servisu, po krátké chvilce se to začne ozývat. Zmizí to v okamžiku, kdy zmizí údaj o km do servisu a objeví se hladina oleje. Pak se to začne ozývat po nastartování a zmizí po chcípnutí motoru. Neměl byste někdo tušení, oč by mohlo jít? Nějaká pumpa?

Ahoj, mám podobný problém..taky ve stejné chvíli jak tobě,otočím klíček, zapnu zapalování tak se z pod palubky (jak kdyby za radiem nebo za přihrádkou spolujezdce roztočí nějaký el. motůrek, ale beží pořád i po nastartování. Při studeném motoru je hlučnější. Zastaví se až po ujetí nějakých km (nebo běží dál,ale není slyšet, to nevím)..napadá někoho co to je?

Díky

Odesláno

Mám už vyzkoušený zatím, že cca půl minuty až minutu běží..pak jsem už vždycky startoval. Jinak to chytá napoprvé, bez problému.Akorát ten zvuk mě zaráží. Je to jak kdyby ventilátor, nebo co :myslim

Odesláno

Mě to ztichne tak do 5 s. Pak se to ozve s nastartováním a zmlkne zase po vypnutí motoru. Ale už vím, co a kde to je. Jak bude kde, tak na to kouknu...

Odesláno

Tak jsem rozebral a pročistil onen hučící nízkotlaký palivový filtr... Bohužel se tím problém neodstranil. Nemá někdo nějaké nápady co dál? Jestli vyměnit celý filtr... nebo co...

Odesláno

Toto je onen filtr: BOSCH [0450907001] http://katalog.haspa.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=5242_5364_5781_22748&products_id=237571

V obchodě mě pěkně naštvali. Dopoledne jsem jim volal, a že momentálně nevědi, jestli je, a že mi odpoledne zavolají. Teď večer mi přišel mail:

Dobrý den,

omlouvám se,ale tento kompletní filtr i s krytem není již delší dobu,určitě delší,než rok.Výrobce BOSCH je vůbec nedodává.

Máme pouze vložky do něj.

s pozdravem

J.Haman

Jsem z toho docela rozladěn. Neměl byste někdo potuchy, kde jej sehnat?

post-9870-14109615809562_thumb.jpg

Odesláno

Nepamatuju presne ale myslim ze jsem ti rikal ze by bylo dobre jeste nechat zmerit podavaci tlak paliva.Muze byt e je nizsi a tim padem to huci.Je to levnejsi nez davat druhy a mozna nepomuze.eeeeeeee

Jinak asi jenom orig..

Odesláno

Jojo.. říkal jsi to. Nemám, bohužel kde se nějak operativně stavit. Výměnou toho filtru nic nezkazím. Kdyby to byl nízký tlak, znamenalo by to asi, nepletu-li se, vané podávací čerpadlo. Ale to už nění za ticku... :-( Byl by to další krok. Jinak tenhle filtr jsem našel i v jiných obchodech, ale poněkud dráž a poněkud mimo Phu. :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...