Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jo toho jsem si nevsiml.. si kdyztak Olda odskoci :P ted nechci aby to vyznelo nejak spatne ale pocet GTi-6 se redukuje uz jen na 2 staty :D

O penezich je ledasco ale zase neverim ze to jsou takove dardy kor u Miaty :) Ono je treba si uvedomit ze \"levnejsi\" na prvni pohled je si nekde zaplatit 20min jezdeni ale je tam tolik nevyhod oproti celodennimu zamluveni okruhu s volnym jezdenim a zavodem ze se to vubec nevyplati :super

PS: A stejne si rejpnu.. kor Ty co hledis na kazdou korunu kdyz uz Tebe to neodrazuje tak nikoho :D :D (a nekomentuj to :D)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj, vysvětlí mi tu někdo jaký je rozdíl mezi GTI-6 a S16?Myslel jsem že je to totéž,akorát jiné označení v anglii. verze 306 rally to je rozdíl v odlehčení někde se tu psalo cca 50kg (klima atak dále) poučí mě někdo?:papa

Odesláno

Pokud je mi znamo tak je to u 306tek 2.0 asi takhle..

2,0 XSi .......... RFX .. (XU10J2CL) .... 89/121

2,0 XSi .......... RFV .. (XU10J4R) ...... 98/133

2,0 S16 .............. RFY .. (XU10J4Z) ..... 112/152

2,0 S16 .............. RFT .. (XU10J4L) ..... 110/150

2,0 S16 (GTi-6) ... RFS .. (XU10J4RS) ... 120/163

Tzn. S16 je i GTi-6

Odesláno

Jakekoli jine oznaceni je uz pouze otazkou vybavy ci barevneho provedeni.. u GTi-6 Rallye je redukce vybavy razantni pro snizeni hmotnosti..

Lecos se da vycist na Wikipedii ale podrobne jsem nezkoumal na kolik je presna..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak par lidi se tady ozvalo.. coz me tesi ;) ted jeste nejak dotahnout to \"srazeni\" jestli jako samostatnou akci nebo v ramci nejakeho jineho srazu/akce....

Odesláno
Infiltrovať na zraz, či do vlákna a či kúpiť GTi?

Na zraz:D a na okruh, keby mi dali maly naskok ako kompenzaciu nik by sa predomna nedostal, pre dym by nevideli kadial:D

Ale inak GTi by som si mozno ako druhe auto kupil, ale uz mam vztah k tomuto, mienim si ho nechat tak nieje priestor.

To bol len taky maly bezvyznamny :xvul

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

To zalezi kdo se toho chopi.. ja to navrhnul jako napad a pripadne vyuzit k tomu nejaky ten okruh at si i zajezdime (u obou podniku co mam v sekci srazy jde zaplatit nizsi castku pouze za dopoledni ci odpoledni jezdeni bez nutnosti ucastnit se zavodu nebo se tam jen \"srazit\" bz nutnosti nco platit ale samozrejme bez jezdeni) .. pokud to neni pro Vas zajimave pak nechavam napady vc. organizace na ostatnich :)

EDIT: ANKETA

[upravil dne 3/8/11 od AKCZ]

Odesláno

To verim :D Ale o zavod tu nejde.. to je jen jako pripadnej doprovodnej program naseho setkani ale stejne to dle hlasovani nedopadne tak cekam ze nekdo navrhne neco jineho :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...