Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mám problém se zadní nápravou,při jízdě mi něco v pravém zadním kole skřípe a prej to je problém s nápravou .Dá se sehnat repas nebo z Vrakoviště a za kolik? Díky všem za odpovědi.:myslim

[upravil dne 8/2/11 10:30 doktor055]

Odesláno

chce to repas do vrakoviště bych asi nešel,protože to nikdy nevíš jak dlouho ti to vydrží,tyto peugeoty na tu zadní nápravu hodně trpí. Mě to dělal servis v Humpolci - Domin,který se na to specializuje a dělá repasy,pak jsem nějaký viděl na netu myslím ve Strakonicích. Cena toho repasu závisí co se vše musí měnit,já to měl v háji celé a vyšlo to komplet na nějakých 6,000.-kč

Odesláno

a něco okolo ostravy nebo kopřivnice jsi neslyšel? pomalu mi to tam taky začíná nějak dávat najevo že něco asi nebudu v pořádku. :( ale zatím jsem tomu nevěnoval nějakou pozornost

Odesláno

Zdravím,mohu nabídnout kotoučovou nápravu z 1.6 najeto 63 tis km za 5000 kč nebobubnovou nápravu která má najeto okolo 30tis.km za 3500kč

jsem z tábora

Odesláno

no a to je právě ten zmiňovaný repas, to je to co ti udělají v těch servisech, ale někdy nestačí pouze vyvložkovat ramena a dát nová ložiska, bývá vydřený i čep na kterém se ramena ,,otáčejí,, :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...