Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Někde jsem slyšel že nemůže-proto ji mám tam kde ji mám,slyšel jsem že na zrcátku nesmí viset nic-žádný stromeček ,řetízek, prostě nic co by snižovalo pozorovací uhel.No nevím...

Odesláno

nechcem zacinat nove vlakno uz ked tu spominate tienavigacie stretli ste sa niekto z pokovenym prednym sklom a pak vam na celnom skle nesla navigacia bo sa nedal chytit signal GPS ??mal niekto takyto problem :myslim jak ho mam vyriesit ?

Odesláno

navi mam nalavo od volantu..inde to je daleko

dusko201: mam tiez pokovene sklo a problem bol jedine s iPhone 3G...nokia 5800 a HTC desire bez problemov...skusal som aj Mio,Garmin a tiez pohoda...zalezi co mas za navigaciu

[upravil dne 7/2/11 23:27 shark734]

Odesláno

Ak je problem len zo signalom tak skus dokupit externu antenu (ak ju tvoja navigacia podporuje) a umiestniju niekde k bocnim sklam kde nebude mat tieneny vyhlad na satelity.. Je totiz znama vec ze atermicke (pokovovane) skla okrem tepla velmi dobre odrazaju aj signal :roll

Odesláno

A este k teme.. Ja osobne mam umiestnenu navigaciu vzdy na pravej strane celneho skla.. Ide mi prave o to ze je v zornom poli a nemusim sa pozerat nikde inde a mam cestu stale pred ocami.. Dosah nepotrebujem mat... Nastavim a idem :papa

Odesláno

ja pouzivam ako navigaciu moj mobil HTC a mal som ho na celnom skle no zdalo sa mi to daleko co sa tyka ovladania tak som si zohnal drziak na fukar a tak ho mam nad radiom zatial pohodicka a aj kabel neni tak natiahnuty :papa

Odesláno
Ak je problem len zo signalom tak skus dokupit externu antenu (ak ju tvoja navigacia podporuje) a umiestniju niekde k bocnim sklam kde nebude mat tieneny vyhlad na satelity.. Je totiz znama vec ze atermicke (pokovovane) skla okrem tepla velmi dobre odrazaju aj signal :roll

ako zistim ci ju podporuje?

Odesláno

No skus po bokoch pohladat konektor na antenu pripadne niekde v menu moznost externej anteny, bluetooth anteny (teda ak ma bluetooth).. Aku mas konkretne navigaciu? Mozem sa pozriet na strankach vyrobcu ci nieco take podporuje ;)

Odesláno
No skus po bokoch pohladat konektor na antenu pripadne niekde v menu moznost externej anteny, bluetooth anteny (teda ak ma bluetooth).. Aku mas konkretne navigaciu? Mozem sa pozriet na strankach vyrobcu ci nieco take podporuje ;)

ja mam .Becker Traffic Assist Highspeed II a vnej mam dani Tom tom

Odesláno

ja mam .Becker Traffic Assist Highspeed II a vnej mam dani Tom tom

Tak bohuzial tvoja navigacia nepodporuje externu antenu :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...