Honza54 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 ahoj, mám dotaz ohledně umístění přenosné navigace v 307, např. TOMTOM, díky za vaše odpovědi, Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Ahoj ja ji mám na tom trojúhelníku u zrcátka-dveře řidiče. Není umístěna na čelním skle a tak nemusím poslouchat že mi snižuje pozorovací uhel. Citovat
wojtěch Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Taky prozatím vlevo ale na čelním skle... Citovat
durino666 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Sa mi zda ze na SK moze byt na prednom skle ale ja ju mam v lavo pri stlpiku.... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Někde jsem slyšel že nemůže-proto ji mám tam kde ji mám,slyšel jsem že na zrcátku nesmí viset nic-žádný stromeček ,řetízek, prostě nic co by snižovalo pozorovací uhel.No nevím... Citovat
Gibon83 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 to zrusili. Aspon u nas. co takto to dat do diery, kde ma byt CD menic Citovat
dusko201 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 nechcem zacinat nove vlakno uz ked tu spominate tienavigacie stretli ste sa niekto z pokovenym prednym sklom a pak vam na celnom skle nesla navigacia bo sa nedal chytit signal GPS ??mal niekto takyto problem jak ho mam vyriesit ? Citovat
shark734 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 navi mam nalavo od volantu..inde to je daleko dusko201: mam tiez pokovene sklo a problem bol jedine s iPhone 3G...nokia 5800 a HTC desire bez problemov...skusal som aj Mio,Garmin a tiez pohoda...zalezi co mas za navigaciu [upravil dne 7/2/11 23:27 shark734] Citovat
dusko201 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 mam becker a ten ma prerobeni na TOm tom neviem ci znas take finty ... Citovat
shark734 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 tak skus origo FW ak taky je...nepoznam tu znacku tak neviem Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Ak je problem len zo signalom tak skus dokupit externu antenu (ak ju tvoja navigacia podporuje) a umiestniju niekde k bocnim sklam kde nebude mat tieneny vyhlad na satelity.. Je totiz znama vec ze atermicke (pokovovane) skla okrem tepla velmi dobre odrazaju aj signal Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 A este k teme.. Ja osobne mam umiestnenu navigaciu vzdy na pravej strane celneho skla.. Ide mi prave o to ze je v zornom poli a nemusim sa pozerat nikde inde a mam cestu stale pred ocami.. Dosah nepotrebujem mat... Nastavim a idem Citovat
robozv Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 ja pouzivam ako navigaciu moj mobil HTC a mal som ho na celnom skle no zdalo sa mi to daleko co sa tyka ovladania tak som si zohnal drziak na fukar a tak ho mam nad radiom zatial pohodicka a aj kabel neni tak natiahnuty Citovat
dusko201 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Ak je problem len zo signalom tak skus dokupit externu antenu (ak ju tvoja navigacia podporuje) a umiestniju niekde k bocnim sklam kde nebude mat tieneny vyhlad na satelity.. Je totiz znama vec ze atermicke (pokovovane) skla okrem tepla velmi dobre odrazaju aj signal ako zistim ci ju podporuje? Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 No skus po bokoch pohladat konektor na antenu pripadne niekde v menu moznost externej anteny, bluetooth anteny (teda ak ma bluetooth).. Aku mas konkretne navigaciu? Mozem sa pozriet na strankach vyrobcu ci nieco take podporuje Citovat
Martin 1981 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 ja mam tiez to sklo a navigon ide:super Citovat
dusko201 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 No skus po bokoch pohladat konektor na antenu pripadne niekde v menu moznost externej anteny, bluetooth anteny (teda ak ma bluetooth).. Aku mas konkretne navigaciu? Mozem sa pozriet na strankach vyrobcu ci nieco take podporuje ja mam .Becker Traffic Assist Highspeed II a vnej mam dani Tom tom Citovat
snoopyczech Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 ahoj ja mam iphone4 Navigon + origo drzak TOMTOM drzak vedle radia zustal tam od stareho telefonu a funguje super jo na APP store je od patku za 45e ja kupoval za 90:roll Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 No skus po bokoch pohladat konektor na antenu pripadne niekde v menu moznost externej anteny, bluetooth anteny (teda ak ma bluetooth).. Aku mas konkretne navigaciu? Mozem sa pozriet na strankach vyrobcu ci nieco take podporuje ja mam .Becker Traffic Assist Highspeed II a vnej mam dani Tom tom Tak bohuzial tvoja navigacia nepodporuje externu antenu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.