weninger Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 zdar chlapy, dneka se mi stala vec, vylezu z auta, zamlnu a po chvili se mi rozsviti display co je cas ,hodiny atd, kdyz otevru dvere nebo zamlnu nebo odemknu displej zhasne, nemate nekdo zkusenost,? vzi predtim jako bych slysel ze by cvaklo relatko a pak se ro rozsviti Citovat
weninger Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 rok 99 model 2000 je to 2,0 hdi 80KW Citovat
weninger Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 a jak jste to rosili?? co to bylo? relatko nebo tak neco?? nebo kde najdu pricinu,?? prosim poradte, sere me to Citovat
Ericce Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 s timhle jsem se nesetkal, možná budu plácat, ale skontroloval by elektronickou část spínačky, nebo BSI jednotku, ten display je napojen přímo na ní, ovláda ho a dáva mu údaje pro výpočet spotřeby. takže jen tyhle dvě veci mě napadají. BSI v tychhle 406 od 1999 do 2001 často odcházeli a dokázali nadelat s auta přímo KITT sam se vypínal motor počas jízdy, nebo když si chtel vyponout motor a vytáhnul si klíč tak motor běžel dál a nevím co všechno. Citovat
Edison Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Bylo zaplé jen podsvětlení jen toho displeje... Nic víc... Nechápu... Jen jsen zapl a vypl \"spotřebiče\". Citovat
777-Ado-777 Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 ..velmi ti nepomozem s tou opravou, ale aspon pocit, ze si v tom neni sam , tak mne sa to stalo asi 2x , ale dal som naspet klucik, otocil nech nazhavi, vypol a uz neblblo. To iste sa mi stalo aj s radiom, ze mi zacalo hrat ked som zatvaral auto, ale spravilo sa to ako s tym displejom. Neviem ako casto ti to zblbne, ale mne 3x za rok, tak to neriesim.. Citovat
Dave_k Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Párkrát se mi to též stalo a jednou dokonce to zablblo tak, že i po vytažení klíčku vše svítilo (displej, palubka atd.). Ani odpojení a připojení baterie nepomohlo. Nakonec jsem zjistil, že se mi do míst kde je changer a zesik dostala voda a vyšlusovala elektriku přes konektor changeru, kterej je inteligentně zespoda a skoro až na kastli, aby se tam voda lépe dostala. Voda asi zatekla skrze zadní světlo. Po vysušení a přetažení světla nebyl zatím problém. ŤUK ŤUK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.