Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Pripadá mi že je to asi voliteľná výbava lebo ani umňa nič podobného nie je.

ja mam pocit ze od urciteho rocnika je to povinna zalezitost.

Judes skus sa lepsie pozriet, strc tam prsty a urcite tam tie \"oka\" nasmatras. Dost tazko sa to hlada, ja som to hladal asi 15 minut a nenasiel som to, tak som isiel za znamym do Peu s tym ze to tam nemam a on mi to hned ukazal :mad:. Smatraj tak trocha dohora, ale podla mna na beton to uz auta od rocnika 2000 mali skoro vsetky.

To sedadlo spolujazdca ma zaujalo, to myslis vazne ze na prednej sedacke mas tie uchyty ? Lebo ak tam su tak ma to potesi, bo chcem dieta po meste v predu vozit.

[upravil dne 7/2/11 07:42 Marcel00]

Odesláno

Tak beru zpět, vepředu ISOFIX nemám. Sedačku jsem tam nikdy nedával a jen když jsem pročítal návod tak jsem tam strčil ruku a nějakou kulatinu nahmátl. Teď jsem to byl zkontrolovat a nejsou tam.

Odesláno

ja tam isofixy mam aj vpredu (teraz som bol skontrolovat), vzadu uz sedacku isofix vozim...

dokonca je to predne sedadlo spolujazdca usite tak aby tam tie oisofixy isli zasunut, takze nieje to len taka gulatinka ktora drzi potah :)

Odesláno

ja viem, ale islo prave o tie miesta, aby bolo kazdemu jeasne ze ktora verzia 407 ma kde isofix. je to vpravo hore na kazdej strane :P

kedze tu bola rec aj o prednom sedadle spolujazda

sedacky nech si da kazdu aku uzna za vhodne i ked je v tej prilohe tomu venovane 90% strany :)

[upravil dne 7/2/11 10:03 Marcel00]

Odesláno

inak na tu prednu sedacku to ide brutalne tazko zacvaknut.

zadne sedacky v pohode aj ked s tym sa tiez potrapi clovek, ale ten predok je brutal...

aj na inych forach som cital ze je problem to jak najst tak aj instalovat.

Odesláno
Pripadá mi že je to asi voliteľná výbava lebo ani umňa nič podobného nie je.

urcite je, skus lepsie pozriet, je to uplne zasite...

Máš pravdu tie zadné som našiel bez problému, len som si myslel že majú kúsok vytŕčať (potom by to tlačilo na chrbát), takže OK. Na prednej spolujazdcovej ich nemám, Mám už väčšie deti tak mi to nie je až tak za potreby ale nikdy sa nedá vedieť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...