Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, měl bych dotaz, či spíše problém. Včera mi přestal fungovat centrál. Původně jsem myslel, že se vybila baterka na DO, ale nejde to ani klíčem.

Študoval jsem, jestli to není nějaká pojistka, ale žádnou špatnou jsem nenašel. Známý mě strašil, že možná odešla řídící jednotka... Dotazy zní:

- má někdo tip, co by tím moho být?

- kde je řídící jednotka centrálu v P306? Jak zjistím, že je dobrá/špatná?

- nějaké další tipy na to, jak na to??

Díky, J.

Odesláno

mnooo...:) nefunkční DO - jo, špatné klíče - jo, IR vs. rádio - jo, pojistky - jo, jak se dostat do zamčeného auta - jo apod.... ale o řídící jednotce, příp. podobný případ jsem bohužel nedohledal... Ztrávil jsem hledáním 45 min. a nic kloudného... Tak snad kdyby někdo se zkušenostma něco napsal, byl bych rád. ;) Díky díky. J.

Odesláno

Řídicí jednotka bývá u 306 pod opěradlem pravé zadní sedačky. A jestli je to úplně tuhý a všechny pojistky jsou OK, tak to klidně může být i tou ŘJ. Zkontroluj konektor přímo na ní a to je asi všechno, co s tím můžeš dělat.

Odesláno

OK. díky všem za upřesněné lokace oné ŘJ. Zkusím to prošmejdit a jak správně podotkl Petr605 - v mém případě asi jenom zkusit poškádlit konektor. Díky, J.

PS: napadá někoho, jak zamknout páté dveře, když nefunguje centrál???

Odesláno

Zamknout páte dveře by měly jít normálně klíčkem, ne? Vycházím ze skušeností s bezínovou 1.6/95. Pravda, ten zámek se musel pořádně promazat, aby chodil, protože tam přetlačuješ klíčkem ten motorek.

Odesláno

neee, v pátých dveřích nemám vůbec zámek na klíč! to? onen zakopaný pes...:( viz. http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/440_9.jpg&preview=800&text=big

J.

no, na té fotce to bohužel není vidět, lepší nemám. Prostě tam není zámek, standardně se otevírá zamáčknutím obdélníkového čudlíku pod lvem, zavírá zabouchnutím. Ale zamykalo se vždy centrálem, teď když nefunguje... tak nevím jak to zamknout...

[Editován dne 12/1/05 jbily]

Odesláno

Ahoj vsem, kdyz jste tu zive diskutovali o centralu, mel bych taky dotazek.Kdyz zamknu centralem, tak slysim jeste asi tak 4-5 cvaknuti, jakoby se snazil central jeste nekolikrat zamknout a nezjistil, ze uz ma zamceno.Nevite nekdo, co to? Nemel jste nekdo podobnej problem? Je pravda, ze sem este nezkusil zaverblovat s tema konektorama k RJ.To zkusim taky.Ale radsi se ptam predem.JO, taky mi nejak nefachaji spinace v zadnich dverich,proste se po jejich otevreni nerozne zarovka.Nemuze to s tim souviset?Jako, ze treba nema central info o techhle dverich a proto se snazi porad zavirat nekolikrat za sebou?Diky vsem za info a pomoc.Trona

Odesláno

Tak to nevim. Mně to zamkne napoprvé. Ale viděl bych to na problém právě s těmi zadními dveřmi, asi se nezamknou napoprvé a ŘJ se snaží zamknout. Takže spíš nebude problém v ŘJ, ale v těch dveřích...

Nepomohl jsem, ale jsem účasten...;)

Guest dtyrkas
Odesláno
Napsán autorem Trona

Ahoj vsem, kdyz jste tu zive diskutovali o centralu, mel bych taky dotazek.Kdyz zamknu centralem, tak slysim jeste asi tak 4-5 cvaknuti, jakoby se snazil central jeste nekolikrat zamknout a nezjistil, ze uz ma zamceno.Nevite nekdo, co to? Nemel jste nekdo podobnej problem? Je pravda, ze sem este nezkusil zaverblovat s tema konektorama k RJ.To zkusim taky.Ale radsi se ptam predem.JO, taky mi nejak nefachaji spinace v zadnich dverich,proste se po jejich otevreni nerozne zarovka.Nemuze to s tim souviset?Jako, ze treba nema central info o techhle dverich a proto se snazi porad zavirat nekolikrat za sebou?Diky vsem za info a pomoc.Trona

Problem to neni, kdyz jsem instaloval central, vsiml jsem si toho taky. Jednotka dalkoveho ovladani po zamceni cvakla 4x. Rikam si co to - no pracuju dal a pripojim blinkry pres diody. No a uz vim k cemu to cvakani bylo.

Pri zamceni to blikne (cvakne) 1x.

Pri odemceni to blikne (cvakne) 4x. To cvakani je sepnuti relatka blinkru.

Aspon tak je to u me.

Odesláno

To znamena,ze jsi mel prehozeny vystupy na blinkry?Ze se to pri zamykani jakoby snazilo 4 krat bliknout?Takze jsi pak ty vystupy prohodil a bylo to v poho? To by ale znamenalo, ze mam na vystupu na blinkry z RJ centralu napojeny servomotorky centralu, ne? Chapu to dobre?Diky Trona

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...