jaffa Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Ahoj kluci, mám dotaz, nikdy předtím jsem neměl auto s torzní tyčí. chci se zeptat jak se dá snížit zadní náprava? řekněmě o 4cm? Předek je jasnej tam se koupí stavitelný podvozek ale vzadu jsou jen tlumiče.... Jak na to? díky! Citovat
Jeny Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 http://www.suzukituning.com/PSA/Suspension/Lowering.htm?sub_category_id=25&cat_category_id=2 Citovat
lacek206 Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Musíš vybrať, varaziť torzné tyče z oboch strán a pootočiť ich o jeden zub, na konci tyčí je tisíchran tak tam sa to prestaví o ten jeden zub čo zodpovedá zníženiu tak cca 45-50mm Ak máš staršie auto tak to môže byť trocha problé, pretože tie tisíchrani na konci tyčí zvyknú byť skorodované a je ich ťažšie vybyť z uloženia...Takže asi tak Citovat
Jeny Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 lacek206: když pootočíš torzní TYČ o zub, tak tím žádnýho snížení nedosáhneš. Sice se říká přesazení tyčí, ale ve skutečnosti se přesazují ramena:P Citovat
lacek206 Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 lacek206: když pootočíš torzní TYČ o zub, tak tím žádnýho snížení nedosáhneš. Sice se říká přesazení tyčí, ale ve skutečnosti se přesazují ramena:P No áno ale ramené sú napnuté prostredníctvom tých torzných tyčí a pootočiť alebo prestaviť či presadiť je asi jedno dá sa tomu pochopiť... Citovat
Caesar Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Snižení je fajn, ale ted mi brzdí zadní brzdy víc nez přední. Vím čím to je, ale nevím jak to mám vyřešit. Citovat
lacek206 Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Snižení je fajn, ale ted mi brzdí zadní brzdy víc nez přední. Vím čím to je, ale nevím jak to mám vyřešit. Treba ak máš kotúčové brzdy vzadu prestaviť vysunutie valčekov pootočením a ak máš bubnové tak tam by sa malo dať ťiež prestaviť... Citovat
lacek206 Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Kotouče a odpojene ABS. Tak na kotúčových ako som už spomenul musíš vybrať obloženie, rozmontovať brzdič a vo valčeku sú drážky ktorím sa dá pootáčať a tím sa valček zasúva alebo vychádza podľa potreby a smeru otáčania a potom bude viac alebo menej zatláčať na kotúče... Citovat
Fr3sh Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 kousek nad timhle je sekce NAVODY!!! NAVODY!!! je tam fakt vse Citovat
Fr3sh Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 nejde o brzdy az tak...je tam zatezovy regulator..ten musis prenastavit..povolit nebo utahnout..uz si to nepamatuju..s zadnym valeckem na brzdici to nema vubec nic spolecneho :X paneboze to jsou rady Citovat
106sťák Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Ahoj kluci, mám dotaz, nikdy předtím jsem neměl auto s torzní tyčí. chci se zeptat jak se dá snížit zadní náprava? řekněmě o 4cm? Předek je jasnej tam se koupí stavitelný podvozek ale vzadu jsou jen tlumiče.... Jak na to? díky! slyšel sem že jeden kluk nelenil a aby snížil předek u škocny,tak kufr zalil betonem:D takže v tvým případě ty kufr,ale nemám páru kolik stojí pytel cementu:D:myslim Citovat
lacek206 Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Áno záťazový regulátor... ale ten asi ťažko prestavíš nie Ak áno poraď ako teda Citovat
Fr3sh Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 normalne na ty pruzine je sroub a natahujes pruzinu, nebo povolujes...to bych musel videt asi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.