Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak taky představuju mojí caar:). Koupě červen 2009 po starší pani v duchodu.Byla první majitelka a auto prý v roce 1998 pořídila kolem 600 000,- jestli je to možné:).Každopádně najeto udajně 43 000 km se serviskou.Poprvé když sem byl s autem v servisu ,tak mechanikovi spadla čelist ,že ještě nic takového neviděli a podle stavu,by tomu veřil.A pořád že to odemě za 30 000 koupí :D .Absolutně bez koroze,motor jak z krámu :D:).No a cena za autí 20 000,- .:D.Takže za pakatel :).

No od koupi investice samozřejmě byly ,měněná převodovka,jezdila s tim ženská no,dále l. poloosa,l.p. ložisko,žhavící svíčky Bosch,nová baterie

6.2.2011 momentálně najeto 73 000 km.Jezdím pravidelně do školy do Plzně 200km.:).Nějaké upravy spíše v interiéru.

Naposledy podsvětlení střed. panelu na oládání topení.

před tím modré podsvícení hodin,tlačítka pod hodinami.New Ciferníky a podsvícení ,na které se v dohledné době chystám,chce to udělat pořádně:).Stříkání plastů.

Radio LG LAC8410,potahy xtec.

Co se týče motoru tak mě v blízké době čekají rozvody.Což už mi bylo doporučeno mechanikem vyměnit hned po koupi.

post-31911-1410961531834_thumb.jpg

Odesláno

Opravdu pěkná kára. Jenom bych rád věděl rok výroby, protože 98 to není, toto je old model :aut

Takže takovýhle stav vs. cena = bomba :) Já bych taky neváhal ... ač já taky nekoupil špatně :roker

Odesláno

Zatim bez nehody to musim zaklepat:).Jinal je to 94 rok :).V TP přidělená státní značka r. březen 95. držitel vozidla Car centrum Peugeot Praha.No a pak červen 98 převedeno na majitelku přede mnou.Nevim jestli je možný že by auto stálo někde 3 roky na prodejně nebo tak??:myslim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...