ArmyDOG Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Ahoj mám takový dotaz. Když couvám tak auto začne pípat jako kdyby tam byla překážka ikdyž není a nikde jsem si nevšiml na svém autě že bych měl na zadním nárazníků nějaký čuchač. Nevíte co je to zač a proč to pípa? Jestli mě auto upozornuje jen na to že jedu do zadu? Citovat
Návštěvník Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Existujou žárovky do zpátečkovýho světla s pípákem, třeba jí tam máš. Citovat
ArmyDOG Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 Aha, ale k čemu to je? Přece vím že couvám. Citovat
ArmyDOG Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 No ale mě to píská uvnitř auta Tam to asi ti chodci neuslyší. Citovat
Návštěvník Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 No tak dej zpátečku a jdi poslouchat odkud to píská. Citovat
elton Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 No tak dej zpátečku a jdi poslouchat odkud to píská. A nech nastartovanej motor, ať je i nějaká sranda:D:D:D Citovat
ArmyDOG Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 Tím jsem si docela jistej pánové když couvám pomalu tak to dělá pí pí pí asi po 3 sec,ale když zrychlím tak se zrychlí i pí pí pí až to dělá jen Píííííííííí . Já myslím, že jsem to popsal suprově ne? Pípá vám vaše 206 při couvání? Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 mohl by to byt senzor ktery se lepi ze spod narazniku , dej klicek zpatecku a jdi dozadu odkud to pipe, mela byto byt jednotka s reprakem , pak bys mel videt draty co jdou k narazniku Citovat
elton Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Pípá vám vaše 206 při couvání? Nepípá, nevím proč by měla:D:roker Citovat
ArmyDOG Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 Ono to pípá když se rozjedu. pípá to stejně jako když necháte otevřený dveře a klíček v zapalování. Citovat
JuloI Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 mne pipa ale mam dorobene cuvacie senzory... Od vyroby to ale pri cuvani nepipalo. Citovat
ArmyDOG Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 JuloI: No právě proto by mě zajímalo, když jsem to na nárazníku nenašel nikde. Kde by to mohlo být a jestli to není jenom nějaká oblbovačka, aby si člověk myslel že má službu na víc:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.