Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ak mam predpisanu sirku disku 6,5J r16 mozem kupit 7J ? bude to tam pasovat?? 7J skor zozeniem na nete nez 6,5J... dik za radu

[upravil dne 6/2/11 20:45 dodo407sw]

[upravil dne 6/2/11 20:54 dodo407sw]

[upravil dne 6/2/11 20:54 dodo407sw]

[upravil dne 6/2/11 21:14 dodo407sw]

[upravil dne 6/2/11 21:14 dodo407sw]

[upravil dne 6/2/11 22:16 dodo407sw]

Odesláno

Zapustenie, pri šírke 6,5\" je to 44, pri šírke 7 bude iné. Myslím, že predpísané 17\" majú šírku 7\", čiže vezmi ET podľa nich. Ale to sa musí do techničáku pozrieť niekto s 17\" diskami. Na 1,6 sú povolené max 16\".

[upravil dne 5.2.2011 18:20 AnotherOne]

Odesláno
ak mam predpisanu sirku disku 6,5J r16 mozem kupit 7J ? bude to tam pasovat?? 7J skor zozeniem na nete nez 6,5J... dik za radu

ak si sa pytal na oficialitu tak nie. dodrzat treba jak sirku tak aj ET disku podl predpisu v TP. Odporucam dat zapisat do TP, inak celis problemom.

ak si sa pytal na pouzitelnost tak vid prispevky dalsich diskuterov :)

Odesláno

a ak si kupim presne 6,5J ET 48 R16 5x108 (take by mali byt) budu mi urcite pasovat aj ked su problemi koli brzdicom??? ci aj tak to nemusi tak byt?? a ako zistim ci ET48 je urcite to spravne pre mna?? :)

Odesláno
Pri 6,5 je ET44. Problém s brzdičom môže byť aj keď dáš presne rozmer aký má byť.

[upravil dne 5.2.2011 19:00 AnotherOne]

pred chvilou si pisal ze maju byt 48.... :bacha tak uz neviem :myslim

Odesláno

V 16\" pasujú určite Borbet CA...

viď: http://borbet002.mx-live.com/default.aspx

Keď má firma Borbet v konfigurátori na 407 v ponuke disky, tak asi na 407 pasujú!?

Rozhodne typ CA pasuje bez problémov.

Aké mám ET si už nepamätám, ale asi 45...a šírku 6,5 alebo 7 ale to by som musel zhodiť koleso...len viem, že keď som ich vyberal tak presný rozmer ako originál Peugeot nebol...rozhodne však podľa výpočtu (podľa šírky disku a ET) mi vychádza os pneumatiky v tej istej polohe ako pri originálnom...

Odesláno

ja byt na tvojom mieste tak si to skusim najprv vybavit aby ti to TP pribudol rozmer 17\" kolesa a potom to budes mat velmi lahke a urcite kopec radosti. Urcite mas v okoli niekoho kto vybavuje

na DI. ked ti to uz na DI zapisu mas uz pokoj. Daj si tam zapisat take 17\" kolesa ktore su na P407 typovo povolene. (215/55 - R17, 94W - 7,0Jx17 ET48)

odtialto si stiahni typovy list TUV TUV certifikaty

[upravil dne 5/2/11 19:20 Marcel00]

Odesláno

ET je zasunutie do blatnika, cize sirka disku na to cislo nema vplyv....cim vacsie cislo tam je, tym je koleso hlbsie...minusove hodnoty ET znacia zase kolko disk vystupuje z blatnika

Odesláno
Pri 6,5 je ET44. Problém s brzdičom môže byť aj keď dáš presne rozmer aký má byť.

[upravil dne 5.2.2011 19:00 AnotherOne]

pred chvilou si pisal ze maju byt 48.... :bacha tak uz neviem :myslim

Písal som to pre šírku 7\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...