podolak2 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Mám takovej dotaz, nejdou my mlhovky - už mám i zjištěnou závadu: je to v té el. skříňce jak jsou zality ty relátka, tak tam končí eletrika dál už není signál. Tak jsem se chtěl zeptat jestli musím vyměnit celou tu skříňku (a kolik asi stojí - nová nebo bazarova) a nebo to jde nějak obejít novyma dratkama a relatkem zvlašť??? Díky za odpovědi Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 skrinkou myslis jednotku BSI vlevo dole pod volantem? Mas uz asi auto ve verzi s MUX, tak BSI verze MUX s mlhovkama stoji nova cca 9600 a je treba ji nakodovat pres diag chtelo by to mozna nejdrive poradne zdiagnostikovat, jestli nahodou neblbnou jen packy pod volantem a jestli je chyba skutecne v BSI Citovat
podolak2 Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 tak v servise řikali že v te el. skřince co je v motoře je špatny relatko a že musim koupit celou tu skřiňku BSM B2 .. Takže mám na vrakačich hledat BSM B2 nebo ještě nějaky parametr k tomu??? Citovat
Krehnis Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Pošli mi VINko já se kouknu jestli by tam nešli dát relátka.Ale myslím ,že to z BSI do BSM vede po multiplexní síti - konečná a musí se sehnat BSMko Citovat
podolak2 Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 takže problem vyřešen - mlhovky už svítí...a vite v čem byl problem??? - misto puvodni BSM_B2 sme na vrakači zkoušeli další 2 krabičky BSM_B2 , ale mlhy furt nesvitily až nas napadlo co když tam puvodně byla jinši krabička, chlapik nam donesl BSM_B3 a ejhle ono to svitilo ....takže pro auta s mlhovkama je krabička BSM_3 [Edited on 8/2/11 17:48 podolak2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.