Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

po prečítaní debaty o dôležitosti čistého sitka na trubke k mazaniu turba u 1,6 HDI som si ju reálne prezeral a zistil som, že sa mi kýve! :o Je to normálne? Nemám žiadne úniky oleja ani žiadnu hlášku. Mám s tým ísť radšej do servisu?:myslim

[upravil dne 4/2/11 09:18 jannny]

Odesláno

Pravdepodobne áno, lebo keď sa kýve a nie je tam únik oleja tak by mohlo byť to sýtko zanesené a tak je tam veľmi nízki tlak oleja na mazanie turba. Alebo rozobrať vyčistiť a potom poriadne dotiahnuť, môj názor. Viac ti poradí asi AnotherOne a tí čo s tým majú skúsenosti. Ja mím 2.0 HDi.:papa

Odesláno

presne tak,je to tá modrá trubka, ktorá je na druhom konci zaustená pred turbom z vrchu (pekne viditeľné pod kapotou) a tiež v tej matici pri turbe má vôľu dopredu-dozadu cca. pol cm

Odesláno

volal som s mechanikom a ten mi tvrdil, že to je v poriadku, že to nie je robené na pevno a tá vôľa tam má byť. Ak by bola netesnosť, olej by určite unikal, keďže v tom potrubí je pod tlakom. Tak som spokojnejší :papa

Odesláno

\"jednou ji ale shodis\" tým si chcel povedať, že ju stratím ked sa uvolni, či po jej prípadnej demontáži to bude v haji...:myslim

Neplánujem do toho hrabať, ak na to nebude dôvod. Alebo podľa teba tá vôľa je problém? Ten ofuk sadzi tam je tiež...

Odesláno

Kdyz ji demontujes.

Nejlepsi je po demontazi vymena.

Ale kdyz to nemas v planu tak neni co resit.

vule tam byt musi.

PS: :xvul Nemel jsem prijet k tobe nahodou???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...