jannny Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Zdravím, po prečítaní debaty o dôležitosti čistého sitka na trubke k mazaniu turba u 1,6 HDI som si ju reálne prezeral a zistil som, že sa mi kýve! Je to normálne? Nemám žiadne úniky oleja ani žiadnu hlášku. Mám s tým ísť radšej do servisu? [upravil dne 4/2/11 09:18 jannny] Citovat
Judes Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Pravdepodobne áno, lebo keď sa kýve a nie je tam únik oleja tak by mohlo byť to sýtko zanesené a tak je tam veľmi nízki tlak oleja na mazanie turba. Alebo rozobrať vyčistiť a potom poriadne dotiahnuť, môj názor. Viac ti poradí asi AnotherOne a tí čo s tým majú skúsenosti. Ja mím 2.0 HDi. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 moze sem niekto hodit screen ako to vypada ? to co sa dotycnemu kyve ? dikes. Citovat
Judes Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 V tom jeho príspevku má link a tak predpokladám že tá modrá trubka od prietokovej skrutky. Citovat
jannny Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 presne tak,je to tá modrá trubka, ktorá je na druhom konci zaustená pred turbom z vrchu (pekne viditeľné pod kapotou) a tiež v tej matici pri turbe má vôľu dopredu-dozadu cca. pol cm Citovat
Marcel00 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 no az mi je to divnou... a to neunika olej ked je tam vola ? Citovat
jannny Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 volal som s mechanikom a ten mi tvrdil, že to je v poriadku, že to nie je robené na pevno a tá vôľa tam má byť. Ak by bola netesnosť, olej by určite unikal, keďže v tom potrubí je pod tlakom. Tak som spokojnejší Citovat
straki007 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Jj.Jednou ji ale shodis a je to v haji. Zacne tect olej pod tlakem venku:o Ofuk sazi kolem je v norme. Citovat
jannny Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 \"jednou ji ale shodis\" tým si chcel povedať, že ju stratím ked sa uvolni, či po jej prípadnej demontáži to bude v haji... Neplánujem do toho hrabať, ak na to nebude dôvod. Alebo podľa teba tá vôľa je problém? Ten ofuk sadzi tam je tiež... Citovat
straki007 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Kdyz ji demontujes. Nejlepsi je po demontazi vymena. Ale kdyz to nemas v planu tak neni co resit. vule tam byt musi. PS: Nemel jsem prijet k tobe nahodou??? Citovat
jannny Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 áno, ku mne, dnes idem do SB riešiť hands-free, došiel modul od PP205 aj mikrofón, tak som zvedavý, ako to dopadne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.