Spaceeeek Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 ahoj lidi chci se zeptat jestli po vyndání fapu není auto hlučnější Citovat
denoo Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 kuna to je pekne...moj tak z daleka nevyzea..a to mam fap ...:myslim:myslim no to znamenaze mas fap priechodny, co je lepsie ako keby bol upchaty to znamena , ked je cisty vyfuk , fapko tym je pravdepodobne uchate?? ked sa nad tym z cisto mechanickeho hladiska zamyslim tak mi to dava logiku... ci no logiku to mozno dava, ale realita je asi ina, ja som bol na diagnostike, a Fap ko je uplne v pohode, pracuje spravne,a neni upchate, a to uz 4 roky co mam auto, a vyfuk je krasne strieborny zvnutra. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 ahoj lidi chci se zeptat jestli po vyndání fapu není auto hlučnější ahoj ne není jen je líp slyšet turbo:super Citovat
Spaceeeek Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 díky Jirko za odpověď, přesně tohle jsem chtěl vědět:papa Citovat
andy 3823 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 ahoj lidi chci se zeptat jestli po vyndání fapu není auto hlučnější ahoj ne není jen je líp slyšet turbo:super ako myslíš, že je lepšie počuť turbo, myslíš to klasické hvízdanie ako na starších tipoch dieselov ? Ak ano tak to mi chýba Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 ahoj lidi chci se zeptat jestli po vyndání fapu není auto hlučnější ahoj ne není jen je líp slyšet turbo:super ako myslíš, že je lepšie počuť turbo, myslíš to klasické hvízdanie ako na starších tipoch dieselov ? Ak ano tak to mi chýba No dá se to tak říct, po odstranění fapu je více slyšet pěkné hvízdání jak meluzína:D Citovat
vitak Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 Tak skoro po 2 měsících provozu mohu potvrdit, že spotřeba klesla víc jak o půl litru, v současné době se mi pohybuje okolo 5,5l. Jezdím 60% dálnice, 40% Praha. Auto se mi zdá i svižnější, hlučnější rozhodně ne. Už skoro 2 roky netankuju nic jiného, než Vervu u Benziny. Předtím jsem tankval u Shellu a mohu potvrdit, že Benzina má naftu podstatně lepší než Shell a to i tu levnější. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Tak skoro po 2 měsících provozu mohu potvrdit, že spotřeba klesla víc jak o půl litru, v současné době se mi pohybuje okolo 5,5l. Jezdím 60% dálnice, 40% Praha. Auto se mi zdá i svižnější, hlučnější rozhodně ne. Už skoro 2 roky netankuju nic jiného, než Vervu u Benziny. Předtím jsem tankval u Shellu a mohu potvrdit, že Benzina má naftu podstatně lepší než Shell a to i tu levnější. :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
vitak Odesláno 6. duben 2011 Autor Odesláno 6. duben 2011 Spotřeba 5,2l, průměrná rychlost 70km/h. Dálnice 130-140, státovka na Tábor cca 100km/h. Zbytek Praha. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 vidím to tak, že tie novšie modeli už nepôjdu len tak ľahko FAP-off, ale zato je tam už FAP novšej generácie a mal by vydržať dlhšie. Inak Delphi by mal byť až motor 103 kW (140 k), 100 kW je ešte SIEMENS ale možno existuje viac variant. tak uz aj DELPHI-akom svita na lepsie casy a zapadnu do skupiny FAPoff-akov jupi, tesim tesim... co sa DELPHI tyka tak nie ze by mal byt ale je 103kW a nema 140k ale 138k... no a to bude tiez zachvilu minulostou [upravil dne 19/5/11 14:57 Marcel00] Citovat
andy 3823 Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 ..marcel prečo minulosťou? veď teraz to montujú aj do P508 Citovat
godzilaTO Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Macel si ho dava OFFnut....preto MINULOST...:D:D:D Citovat
Vlado222 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Zdravim mam tu s toho trocha hokej mam 1.6 HDI r.v 2004 196 000km ako zistim ze mam vadny ten FAP a co to vlastne je doteraz som mal vzdy benzin Da sa teda vybrat svojpomocne alebo len v servise a nico potom nastavit DIK MOC Citovat
DERT123 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 skus pouzit hladenie o fap je tu toho mrte Citovat
Judes Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Svojpomocne sa ho dá vyhodiť ale to nestačí, viac sa dočítaš v týchto príspevkoch. http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=Fap+filter&srchfield=body&srchuname=&f%5B%5D=37&srchfrom=0&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED Citovat
jojosavi Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Zdar. Vcera som absolvoval cestu UK-SK (cca 1800 km). Problem je, ze FAP mi regenerovalo dost casto. zapisal som si intervaly medzi regeneraciou - cca 200 km, 500km, 300 km, 400 km. Cesta bola v podstate len po dialnici. Chcem sa spytat jake by mali byt intervali medzi regeneraciou a ako sa treba spravat pri regeneracii? Ci pridavat plyn alebo vysoka rychlost? Snazil som sa pri regeneracii drzat 6-stupen nad 2000 otacok - nad 110km/h a plyn zmacknuty aspon tak, aby ukazovalo aktualnu spotrebu nad 7 l/100km. Chcel by som teraz kym som na SK dat odstranit FAP. Viete mi poradit nejaky spolahlivy servis kde ho odstrania. najlepsie na SK a so zarukou tak, aby sa nestalo, ze sa po ceste spat nieco stane a auto ostane stat. A najlepsie aby sa to dalo spravit na pockanie nech tam nemusim nechavat auto. Citovat
Judes Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Tu sa niečo dočítaš aj o FAP-e. http://auto.idnes.cz/udrzovat-auto-v-kondici-neni-levne-musite-mit-taky-stesti-na-servis-11z-/auto_ojetiny.aspx?c=A110823_180818_auto_ojetiny_fdv Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.