Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
kuna to je pekne...moj tak z daleka nevyzea..a to mam fap ...:myslim:myslim:myslim

no to znamenaze mas fap priechodny, co je lepsie ako keby bol upchaty :aut

to znamena , ked je cisty vyfuk , fapko tym je pravdepodobne uchate??

ked sa nad tym z cisto mechanickeho hladiska zamyslim tak mi to dava logiku... ci :)

no logiku to mozno dava, ale realita je asi ina, ja som bol na diagnostike, a Fap ko je uplne v pohode, pracuje spravne,a neni upchate, a to uz 4 roky co mam auto, a vyfuk je krasne strieborny zvnutra.

Odesláno
ahoj lidi chci se zeptat jestli po vyndání fapu není auto hlučnější

ahoj ne není jen je líp slyšet turbo:super

ako myslíš, že je lepšie počuť turbo, myslíš to klasické hvízdanie ako na starších tipoch dieselov ? Ak ano tak to mi chýba :)

Odesláno
ahoj lidi chci se zeptat jestli po vyndání fapu není auto hlučnější

ahoj ne není jen je líp slyšet turbo:super

ako myslíš, že je lepšie počuť turbo, myslíš to klasické hvízdanie ako na starších tipoch dieselov ? Ak ano tak to mi chýba :)

No dá se to tak říct, po odstranění fapu je více slyšet pěkné hvízdání jak meluzína:D

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak skoro po 2 měsících provozu mohu potvrdit, že spotřeba klesla víc jak o půl litru, v současné době se mi pohybuje okolo 5,5l. Jezdím 60% dálnice, 40% Praha. Auto se mi zdá i svižnější, hlučnější rozhodně ne. Už skoro 2 roky netankuju nic jiného, než Vervu u Benziny. Předtím jsem tankval u Shellu a mohu potvrdit, že Benzina má naftu podstatně lepší než Shell a to i tu levnější. :super

Odesláno
Tak skoro po 2 měsících provozu mohu potvrdit, že spotřeba klesla víc jak o půl litru, v současné době se mi pohybuje okolo 5,5l. Jezdím 60% dálnice, 40% Praha. Auto se mi zdá i svižnější, hlučnější rozhodně ne. Už skoro 2 roky netankuju nic jiného, než Vervu u Benziny. Předtím jsem tankval u Shellu a mohu potvrdit, že Benzina má naftu podstatně lepší než Shell a to i tu levnější. :super

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

• O 1 měsíc později...
Odesláno
vidím to tak, že tie novšie modeli už nepôjdu len tak ľahko FAP-off, ale zato je tam už FAP novšej generácie a mal by vydržať dlhšie. Inak Delphi by mal byť až motor 103 kW (140 k), 100 kW je ešte SIEMENS ale možno existuje viac variant. :myslim

tak uz aj DELPHI-akom svita na lepsie casy a zapadnu do skupiny FAPoff-akov :P

jupi, tesim tesim...

co sa DELPHI tyka tak nie ze by mal byt ale je 103kW a nema 140k ale 138k... no a to bude tiez zachvilu minulostou :roker

[upravil dne 19/5/11 14:57 Marcel00]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim mam tu s toho trocha hokej mam 1.6 HDI r.v 2004 196 000km ako zistim ze mam vadny ten FAP a co to vlastne je doteraz som mal vzdy benzin Da sa teda vybrat svojpomocne alebo len v servise a nico potom nastavit DIK MOC

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdar. Vcera som absolvoval cestu UK-SK (cca 1800 km). Problem je, ze FAP mi regenerovalo dost casto. zapisal som si intervaly medzi regeneraciou - cca 200 km, 500km, 300 km, 400 km. Cesta bola v podstate len po dialnici.

Chcem sa spytat jake by mali byt intervali medzi regeneraciou a ako sa treba spravat pri regeneracii? Ci pridavat plyn alebo vysoka rychlost?

Snazil som sa pri regeneracii drzat 6-stupen nad 2000 otacok - nad 110km/h a plyn zmacknuty aspon tak, aby ukazovalo aktualnu spotrebu nad 7 l/100km.

Chcel by som teraz kym som na SK dat odstranit FAP. Viete mi poradit nejaky spolahlivy servis kde ho odstrania. najlepsie na SK a so zarukou tak, aby sa nestalo, ze sa po ceste spat nieco stane a auto ostane stat. A najlepsie aby sa to dalo spravit na pockanie nech tam nemusim nechavat auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...