jirkaj Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Prosím kde mám hledat relé klimy? Nefunkční klimu jsem diagnostikoval a závada je \"relé klimatizace\". Citovat
Ferry Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 v BSI, byly tu i obrazky, kde riznout obal BSI a jak rele vypajet z plosneho spoje a vymenit za jine Citovat
jirkaj Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 v BSI, byly tu i obrazky, kde riznout obal BSI a jak rele vypajet z plosneho spoje a vymenit za jine Dík ale problém je ten že já BSI nemám:( .Proto nemůžu svoje problémy vyřešit protože se tu otom píše jen s BSI a když ji nenam tak jsem v pytli. Stejně tak v jiném mém vlákně o nefunční první rychl. ventilátorů! Nemám ani Bitron. Ach jo proč musí ty Frantíci dělat každou šichtu jinou elektiku:fnuk Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 a ta klima je manualni nebo automaticka ? hod jeste VIN kod [upravil dne 2/2/11 08:36 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 pak by to teda mohla byt ridici jednotka klima, ktera je umistena u ventilatoru pod palubkou u spolujezdce, ma bilej konektor na obrazku c.1, cena nove 3300Kc myslim, ze bych jednu mel mit taky ze 406 z r.v.99 kouknu se odpoledne Citovat
jirkaj Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Díky jdu se na to podívat. Sice tomu nehovým ale možný to je protože když jsem to měl na diag tak jí to nemohlo načíst. A psalo to pořád chybu komunikace. Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 ona totiz s diag nekomunikuje, je to jen jednoduchej termostat, kterej kontroluje teplotu vyparniku a spina kompresor a ventilator sahary, neni nic co by se v ni dalo diagnostikovat Citovat
straki007 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Aha.Uz to mas i tady. Poslal jsem ti SZ takze se do toho muzes pustit Citovat
jirkaj Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Aha.Uz to mas i tady. Poslal jsem ti SZ takze se do toho muzes pustit A ještě takovej dotaz, nedá se nějak vyzkoušet až to relé vyndám,jestli s tím není spojená i závada toho vent.? Myslim nějak něco propojit abych zjistil jestli je to taky v tom nebo mam hledat jinde. dík Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 u HDI by rizeni ventilatoru mela mit na starosti jednotka motoru podle zeleneho cidla na komore termostatu Citovat
jirkaj Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Tak to už jsem taky slyšel že počítač a čidlo mam jen jedno a modrý 3pin. tak tady jsou fotky tech krabyc co mam u spolujezdce pod palubkou. Bílá tam není jen dvě černý a jedna šedá a ta je na centrál. tady je jedna a ta bude si ovládat vent. [upravil dne 2/2/11 11:51 jirkaj] Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 krabicka je cerna, jen ma bily konektor, rozmerove je taky mala cca 5x3x1.5cm a schovana je az jako na boku toho klimatizeru pod palubkou (tedy jako u leve nohy spolujezdce) Citovat
jirkaj Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 krabicka je cerna, jen ma bily konektor, rozmerove je taky mala cca 5x3x1.5cm a schovana je az jako na boku toho klimatizeru pod palubkou (tedy jako u leve nohy spolujezdce) aha tak sorry a na co jsou tyhle dvě? Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 tak ta prvni s napisem Thermostat to je ona ta druha je prijimac dalkoveho ovladani centralu a ta treti je prevadec ctecky cipu imobilizeru Citovat
jirkaj Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 tak ta prvni s napisem Thermostat to je ona ta druha je prijimac dalkoveho ovladani centralu a ta treti je prevadec ctecky cipu imobilizeru Jj už jsem na to přišel rozdělal jsem jí a když sepnu to relé ručo tak sepne kompresor. ale vrtule nic. Tak mě ještě napadá varianta že je tam málo náplně a nějaký čidlo to nepovolí sepnout nebo je to kvuli tý pomalý rychlosti vent. že nefunguje,takže teď se musím zaměřit na to aby mi makaly ty vrtule jak mají. A pak už zbyde jen náplň nebo to ovládání. Takže jdu projít kablík po kablíku a pak už by zbývalo jen ovládání těch vrtulí a jestliže je ovládá řj tak co pak? Nic jdu na to a až budou fungovat tak dám vědět. Citovat
Přema Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 V chladiči u nového modelu jsou 2 odpory pro vrtuly a když je některý odpor špatný nejede větrák a tudíž ani nesepne klima....... Mě se to stalo.....máš old model ale 2,0 HDI tak jako sem měl já..... [upravil dne 2-2-11 13:07 Přema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.