Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
v BSI, byly tu i obrazky, kde riznout obal BSI a jak rele vypajet z plosneho spoje a vymenit za jine

Dík ale problém je ten že já BSI nemám:( .Proto nemůžu svoje problémy vyřešit protože se tu otom píše jen s BSI a když ji nenam tak jsem v pytli. Stejně tak v jiném mém vlákně o nefunční první rychl. ventilátorů! Nemám ani Bitron. Ach jo proč musí ty Frantíci dělat každou šichtu jinou elektiku:fnuk

Odesláno

pak by to teda mohla byt ridici jednotka klima, ktera je umistena u ventilatoru pod palubkou u spolujezdce, ma bilej konektor

na obrazku c.1, cena nove 3300Kc

myslim, ze bych jednu mel mit taky ze 406 z r.v.99 kouknu se odpoledne

post-1213-14109615272339_thumb.jpg

Odesláno

Díky jdu se na to podívat. Sice tomu nehovým ale možný to je protože když jsem to měl na diag tak jí to nemohlo načíst. A psalo to pořád chybu komunikace.

Odesláno

ona totiz s diag nekomunikuje, je to jen jednoduchej termostat, kterej kontroluje teplotu vyparniku a spina kompresor a ventilator sahary, neni nic co by se v ni dalo diagnostikovat

Odesláno
Aha.Uz to mas i tady.:myslim

Poslal jsem ti SZ takze se do toho muzes pustit

A ještě takovej dotaz, nedá se nějak vyzkoušet až to relé vyndám,jestli s tím není spojená i závada toho vent.? Myslim nějak něco propojit abych zjistil jestli je to taky v tom nebo mam hledat jinde. dík

Odesláno

u HDI by rizeni ventilatoru mela mit na starosti jednotka motoru podle zeleneho cidla na komore termostatu

Odesláno

Tak to už jsem taky slyšel že počítač a čidlo mam jen jedno a modrý 3pin. tak tady jsou fotky tech krabyc co mam u spolujezdce pod palubkou. Bílá tam není jen dvě černý a jedna šedá a ta je na centrál. tady je jedna a ta bude si ovládat vent.

[upravil dne 2/2/11 11:51 jirkaj]

post-26349-141096152728_thumb.jpg

Odesláno

krabicka je cerna, jen ma bily konektor, rozmerove je taky mala cca 5x3x1.5cm a schovana je az jako na boku toho klimatizeru pod palubkou (tedy jako u leve nohy spolujezdce)

Odesláno
krabicka je cerna, jen ma bily konektor, rozmerove je taky mala cca 5x3x1.5cm a schovana je az jako na boku toho klimatizeru pod palubkou (tedy jako u leve nohy spolujezdce)

aha tak sorry a na co jsou tyhle dvě?

Odesláno

tak ta prvni s napisem Thermostat to je ona

ta druha je prijimac dalkoveho ovladani centralu a ta treti je prevadec ctecky cipu imobilizeru

Odesláno
tak ta prvni s napisem Thermostat to je ona

ta druha je prijimac dalkoveho ovladani centralu a ta treti je prevadec ctecky cipu imobilizeru

Jj už jsem na to přišel rozdělal jsem jí a když sepnu to relé ručo tak sepne kompresor. ale vrtule nic. Tak mě ještě napadá varianta že je tam málo náplně a nějaký čidlo to nepovolí sepnout nebo je to kvuli tý pomalý rychlosti vent. že nefunguje,takže teď se musím zaměřit na to aby mi makaly ty vrtule jak mají. A pak už zbyde jen náplň nebo to ovládání. Takže jdu projít kablík po kablíku a pak už by zbývalo jen ovládání těch vrtulí a jestliže je ovládá řj tak co pak?:myslim

Nic jdu na to a až budou fungovat tak dám vědět.

Odesláno

V chladiči u nového modelu jsou 2 odpory pro vrtuly a když je některý odpor špatný nejede větrák a tudíž ani nesepne klima.......

Mě se to stalo.....máš old model ale 2,0 HDI tak jako sem měl já.....

[upravil dne 2-2-11 13:07 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...