JirotkovaB Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Potřebuji poradit jak se dostanu na zadní pravou mlhovku, kde potřebuji vyměnit žárovku.Jedná se o peugeot 306 kombi r.v 98.Je v plastovém nárazníku.Dále potřebuji stáhnout manuály k tomuto vozu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 S mlhovkou Ti neporadim jelikoz mam hatchback nicmene nejake manualy by se u me nasly snad ;-) Hod mi mail do SZ + co potrebujes a ja Ti to poslu Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 No a odtamtud vede jeste dalsi odkaz .. Citovat
JirotkovaB Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Děkuji všem. Dostala jsem se na to a stačil mi tenký dortový nůž. Zjistila jsem že pravá mlhovka je pouze na parádu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 tak blbej snad není ... To byl joke ;) Citovat
vendelinek Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 taky se tady někde probírla pravá mlha,dodatečně si jí zapojovali,ale nemužu to najít:mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.