Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar hoši mam opet problem po dlouhy dobe a to jsou brzdy.po vymene brzd kotouce a desticky mi tluce pri brzdeni pedal.ale ne pokazda kdyz treba zkusim našlapat vuickrat tak je to ok.prave me zaraži ze to dela jen nekdy.a taky se mi stane nekdy ze pedal při sešloupnuti jde lehce brzdi cca v pulce a nekdy brzdi na hoře a pedal je takovej tvrdší...nevite co s tim?jediny si myslim jestli nemužou bejt špatny třmeny plovouci...

Odesláno

já mám s brzdama problémy už půl roku a taky nevím co s tím,jezdím po městě a je vše v pohodě,ale jakmile jedu po dálnici a mám tam třeba 130,tak se občas stane,že po sešlápnutí brzdy uplně cítím jak předek auta táhne doprava a musím to korigovat volantem,za chvíli musím brzdit znova a neudělá to..takže jsem zatím vyměnil destičky,kotouče a zkoušel jestli nejsou zadřené třmeny,vše je o.k. takže už fakt nevím.

Odesláno

nemůže to dělát odpružení jako silenbloky tlumiče atd..přece je to jenom váha v té rychlosti co jde na přední nápravu a pokud tam je něco rublého tak by to bylo možné ale je to můj odhad.

Odesláno

brzdy jsou odvzdušněné,tlumiče mám loni měněné,čepy vyměněné jak svislé tak řízení,jediné co mne napadlo,že by mohly být vymlácené gumy na ramenech:-( ale nevím jestli by se to takto projevovalo

[upravil dne 2/2/11 20:44 milda67]

[upravil dne 2/2/11 20:44 milda67]

Odesláno

¨zdarec tak jsem se konečne semka dostal...brzdy fungujou normalne zavzdušneny taky nejsou kotouče s deskama taky novy krome toho valečku ale jde normnalne rukou zamačkout oba.. všecko funguje jak ma tak nevim...a čim vetši rychlost tak je to horší mi pekne vybruje noha... :-) ale jenom nekdy....

Odesláno

brzdy vyřešeny byli praskli prachovky tak to nefungovalo tak jak melo.....sem si nemyslel ze by to bylo zrovna tim...a tedka davam repasovanou zadni napravu a novou kapotu....aby byla kraska ješte krasnejší...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...