Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim dnes rano otec startoval najprv tocilo tak pustil kluc potom na druhy krat uz iba cvakal starter. Chcem sa opytat ci to staci iba nabit alebo kupit novu baterku popripade aku. Mozno to ma suvis aj s vcerajskom kde nastartoval az na 4 krat potom do minuty vypol motor a potom znova nastartoval a zase ho vypol.:bojim:bojim:bojim

Odesláno

je problem ju nabit? ved to je to prve co treba urobit... a podla toho ako je stara. nic ine ti tunak nikto neporadi kym nezistis v akom stave mas baterku. Ak ju chces nabit rychlejsie nabijaj ju v teplejsom prostredi minimalne aspon 10 stupnov nad nulou.

Ja batereku nabijam 1x mesacne bez ohladu na to v akom stave je... dlhodobo vybyta baterka ide behom pol roka do kytek...

Odesláno

Zkus jí nabít a uvidíš. Možná je vybitá tím předchozím startováním a nedobitím při jízdě. Pokud se to bude opakovat, tak vyměnit. Mě se to stalo také a už mám novou.

Odesláno

Kup si Varta alebo Bosch, aj Banner je dobra. Predajca ti vyberie podla katalogu tu spravnu ci uz rozmerovo aj vykonnostne. :papa

Ja vzdy kazdemu kupujem aj sebe Bosch, nakolko mam 35% zlavu :aut

P.S.: Do podpisu si napis ake mas auto aby ti do buducna vedeli lepsie poradit :)

[upravil dne 31/1/11 10:17 Marcel00]

Odesláno

Tak teda ok este ju skusim nabit a potom uvidime... Lebo aj pred tymto ako sa zacala zima tak to startovanie bolo hrozne na 2 krat a tak strasne buchalo..... Otec hovoril ze to je tym ze pada nafta ale dnes ked sme ho dali na kable tak naskocilo celkom rychlo a ticho

Odesláno

aspon vidis ze to neni padanim nafty... akonahle otocis klucikom v zapalovani system sa natlakuje, takze to ze niekomu padala nafta je tak informacia hodna pre niekoho kto mal mechanicku AC pumpu :) (auta stare cca >15~20 rokov)

Odesláno

Marcel00: po otočení klíčkem se nic nenatlakuje. Musí startér točit motorem, aby si podávací čerpadlo, které je integrováno ve vysokotlakém natáhlo palivo z nádrže. 407HDI NEMÁ elektrické podávací čerpadlo v nádrži.

Odesláno

to hawo18: ako to suvisi s tym co napisal HonzaZ ?

stale trvam na tom ze mas naprd baterku, a pritom riesis vsetko okolo len tu baterku nie...

ak by si mal spatne to podavacie cerpadlo tak ti auto ani poriadne nepojde... tam su ine tlaky...

• O 11 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...