Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny členy/nečleny Peugeot clubu hlavně majitele P405 které bych pozvat na výše uvedený ,,minisraz\"

Kdy : 9.4.11 sobota ( v případě špatného počasí bude datum přesunuto , včas budete informováni)

Kde : sraz bude na Hlučínské štěrkovně ( parkoviště ) ; Souřadnice GPS: 49°53\'39.43\"N, 18°10\'11.76\"E

Ubytování : 1.Pension RODOS

2. hotel ISORA Ostrava-Koblov , cena pro členy srazu přenocování+snídaně(švédské stoly) + auto hlídané na parkovišti je 350kč.Informovat mne a já předám echo ...

Program :

15:00-15:15 Příjezd Peugeotů na místo srazu

15:15-16:00 Pokec,auta,volný program

16:00-16:30 Spanilka po okolí

16:30-16:45 Přesun do restaurace u Čochtana

16:45-18:30 Tlachání nad zlatavým mokem

18:30-19:00 Předpokládaný konec

!!! Všichni co přijedou a budou natáčet tak hlavně spanilku ju , no a hlavně fotit !!!

Toto vlákno slouží k informaci o srazu , v polovině února bude doplněno datum a program , takže připravte miláčky :roker

Tel.číslo na mne : 603930196

[upravil dne 9/4/11 12:42 Slipkont]

Odesláno

ted se divam tyden pred tim je v brne renocar a otevreny okruh co takhle dat sraz tam??me osobne tuning nezajima ale urcite tam pojedu se podivat na sprinty a na volne jizdy na okruhu

Odesláno

:o:o pánové , mne překvapujete ... tuším že bude velká účast ...

For Peca24 >> jsem rád že dojedu kdekoliv co mám tu poblíž , do Brna nevím jestli by ta moje 405 dojela :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...