Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mam take stejny problem s mou 407 1,6hdi proste nekdy se rozhodne ze spusti ventilator chladice a klasicky to jde videt jak na spotrebe tak na vykonu je to asi klimatizace ale klimu mam vypnutou a zacalo to hlavne kdyz jsem si tam nechal pridat tempomat a dela to vzdy kdyz nastavim 80km/h po vypnuti motoru a znova nastartovani to je v poradku a za nejakou dobu znova se pusti!!!! pak treba tyden nic a ventilator se spusti kdyz je motor na 70°C nebo i na 90°C je to nahodne!! v cem to asi bude???

Odesláno
00001525CY ELEKTRON JEDN

ale nejede ceník mám tam i u jiných dílů *** CZK

Na stránkách Peu.cz jsem to taky nenašel .

00001525CY ELEKTRON JEDN 2 479,00 CZK 2 974,80 CZK 2 974,80 CZK

Odesláno

Vidim to na orig diag PPS s clovekem ktery tomu rozumi a uvidi v mer.parametrech co a kdo dava povel na sepnuti vetraku.

Tady to zatim je na Pokus-Omyl:myslim

Odesláno

Zdravim mam take stejny problem s mou 407 1,6hdi proste nekdy se rozhodne ze spusti ventilator chladice a klasicky to jde videt jak na spotrebe tak na vykonu je to asi klimatizace ale klimu mam vypnutou a zacalo to hlavne kdyz jsem si tam nechal pridat tempomat a dela to vzdy kdyz nastavim 80km/h po vypnuti motoru a znova nastartovani to je v poradku a za nejakou dobu znova se pusti!!!! pak treba tyden nic a ventilator se spusti kdyz je motor na 70°C nebo i na 90°C je to nahodne!! v cem to asi bude???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...