Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klima

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Zdravím vas všechny, dneska při jizdě do práce mi přestala topit jedna polovina auta a zrovna u řidiče,skoušel jsem všechno možné zapínat vypínat ale stále nic . Poraťe co stím.

Odesláno

nuz... tu rada, dokonca niekolko:P je to velmi znamy problem väcsinou... - zlomena oska klapky (hlavne auta do 2006) alebo pokazeny motorcek klapky - oprava komplikovana

Tu tie rady:

a) prementovat thread na \"kureni len prava strana\" alebo to cele zmazat...

b) pouzivat hladanie!:aut

c) vid linky:

:papa

[upravil dne 30/1/11 19:13 merlin99]

Odesláno
:o tak za 305€ by som to hádam dal aj vyfrézovať nové a ešte povedz, že tá oska a klapka sú z plastu:grr

necital si tie dve vlakna ze?:) väcsinou musi von cela palubovka atd. - vela prace!

nove klapky maju zosilnene osky, od 2006 je to menej casty problem, a facelitova verzia by nemala mat zevraj vobec problem...

Odesláno
:o tak za 305€ by som to hádam dal aj vyfrézovať nové a ešte povedz, že tá oska a klapka sú z plastu:grr

necital si tie dve vlakna ze?:) väcsinou musi von cela palubovka atd. - vela prace!

nove klapky maju zosilnene osky, od 2006 je to menej casty problem, a facelitova verzia by nemala mat zevraj vobec problem...

máš pravdu nečítal, no aj tak za vybratie palubovky a nejakú klapku 305€?:bojim:bojim:bojim

Odesláno
Tak si to zkus.........

dúfam, že nebudem musieť:P Ale keď to príde, tak radšej týždeň v práci s kolegom ako v servise:bacha

bojim sa, ze s tvojim rocnikom... ale pozri si tie vlakna, mozno ked uvidis nakresy a fotky, pochopis preco peugeot nato oficialne dava 8 plnych hodin ak sa nemylim.

Odesláno
Tak si to zkus.........

dúfam, že nebudem musieť:P Ale keď to príde, tak radšej týždeň v práci s kolegom ako v servise:bacha

bojim sa, ze s tvojim rocnikom... ale pozri si tie vlakna, mozno ked uvidis nakresy a fotky, pochopis preco peugeot nato oficialne dava 8 plnych hodin ak sa nemylim.

Hmm čo už ja si teda potom na to rezervujem 50:D:D:D Ešteže ma v školskom servise čas cez prázdniny tlačiť nebude:D:D:D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

To merlin99

naneštastie to nebude asi pravda, obávam sa že mám ten istý problém vodičová strana nechladi, a mám už faceliftovanú 407, rok a pol starú sakra....

[upravil dne 8/6/11 10:08 Vincentvincent]

[upravil dne 8/6/11 10:10 Vincentvincent]

Odesláno

@vincentvincent:

vsak ja viem ze od 2006 to je lepsie atd. vsimol si si aky rocnik ma patko79 , haaa?;-) 10/2005 - realne vyrobene asi 6-8/2005.

Kedze 508cka zacina tak isto slavne ako zacinala 407, tak neverim velmi ze by sa frantici poucili;-) to len na margo toho ze zlepsene u nich uz vydrzi...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...