Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas. Chcem zajst s autom do servisu v Zahorskej Bystrici, a ma nazov tusim PF Auto. Nmea niekto nahodou skusenosti s tymto servisom? Rad by som navstivil konecne odbornikov. Alebo nepozna niekto dobry servis v BA, kde by mali original diagnostiku na Peugeot? A kde by si neuctovali nenormalne peniaze? Dakujem

Odesláno

okolo Ba neviem ja som bol v blave jednaju stebou ako mozes byt rad ze si tu ,v novych zamkoch ,0,-ve chodym do dunajskej stredy urobia co nahlasis je to lacnejsie ako ostatne ked surne potrebujes nieco su ustretovy ja mam cas len sobotu vzdy ma priijmu a nemam znameho tam je to servis100%

Odesláno
okolo Ba neviem ja som bol v blave jednaju stebou ako mozes byt rad ze si tu ,v novych zamkoch ,0,-ve chodym do dunajskej stredy urobia co nahlasis je to lacnejsie ako ostatne ked surne potrebujes nieco su ustretovy ja mam cas len sobotu vzdy ma priijmu a nemam znameho tam je to servis100%
...
Odesláno

Autoservis Michal Maasz, to bude nějaký polák.

Automechanici nemusí umět psát slohovky, ale ten text je fakt hrůza.

Vysvětlení bude v tom že je cizinec, doufám.

Odesláno

ked som priniesol 407mu z nemecka zareg. v DS a hned pozrel co bolo robene na nom v nemecku porovnaly sme servisne intervaly z knihou daly na dia akom stave je FAP +zavly denne svietenie cena 25eur dia zapnutie zadarmo 2ho januara odisla hadicka na klimu cena 38 eur raz som tam menil olej a vsetky filtre olej som kupil na olejposta.sk filtre daly oni cena okolo120eur

Odesláno

ked tam nabuduce pojdes, prosim, odporuc im skontrolovat si text na slovenskej verzii stranky... (ked inak nie Word alebo pod.)

Ja beriem ze nemaju velmi slovensky znejuce mena, ale ten text je katastrofa:)

Autoservis Michal Maasz, to bude nějaký polák.

Automechanici nemusí umět psát slohovky, ale ten text je fakt hrůza.

Vysvětlení bude v tom že je cizinec, doufám.

Čo chcete od automechanika, aby za vás napísal esej zo slovenského jazyka a literatúry ako seminárnu prácu na Univerzite Komenského - alebo chcete aby kvalitne, rýchlo a za prijateľné peniaze opravil auto.

Pokiaľ viem, v dielni sú Slováci, ale keďže Čunovo je na hraniciach s Maďarskom, je možný aj tento vplyv..

Ale ešte raz - myslím, že nehľadáte adresu jazykovedného úradu Ľudovíta Štúra!

Mimochodom, ten text na stránke je fakt...:bojim

...ale adresu majú napísanú správne...;)

Odesláno
Skús servis v Čuňove,

http://autoservismm.webnode.sk

myslím, že moja spokojnosť nie je náhodná...

Moja skusenost s tymto servisom:

Nahodil som si packu tempomatu a potreboval som niekoho s dia, co mi ju aktivuje. Tak chlapik zo servisu sa mi s tym bavil asi pol hodinu a nedokazal ju spravne aktivovat, stale hlasila chybu, tak ma po pol hodine odbil s tym, ze mam zlu packu a chyba je v nej... zobral za to 20eur (urobil aj kompletnu diagnostiku na chyby, fap). Kupil som si cinsku diagnostiku a za 5min som si to doma sam aktivoval bez toho, aby som niekedy s diagnostikou robil... packa samozrejme bola v poriadku a tempomat mesiac bezi nadherne...

Dalsia vec je, ked som mal nastartovane, tak mi trochu nieco klepalo v motore. On hned, ze mam uz zly rozvodovy remen a treba vymenit rozvody. Mal som vtedy nabehanych 120tis. Prislo mi to skoro, ale ok, vymenil som ich, aj tak by ich bolo raz treba (som rad, ze som ich menil v inom servise)... Ale ten zvuk vobec nesiel z rozvodu, ale mal som uvolneny jeden vstrek, ktory stacilo dotiahnut...

chlapik mi vravel, ze ma niekolkorocne skusenosti z peugeot servisu, ale na mna spravil taky dojem, ze sa tam viac nevratim.

[upravil dne 1/2/11 08:48 andrej1209]

Odesláno
Skús servis v Čuňove,

http://autoservismm.webnode.sk

myslím, že moja spokojnosť nie je náhodná...

Moja skusenost s tymto servisom:

Nahodil som si packu tempomatu a potreboval som niekoho s dia, co mi ju aktivuje. Tak chlapik zo servisu sa mi s tym bavil asi pol hodinu a nedokazal ju spravne aktivovat, stale hlasila chybu, tak ma po pol hodine odbil s tym, ze mam zlu packu a chyba je v nej... zobral za to 20eur (urobil aj kompletnu diagnostiku na chyby, fap). Kupil som si cinsku diagnostiku a za 5min som si to doma sam aktivoval bez toho, aby som niekedy s diagnostikou robil... packa samozrejme bola v poriadku a tempomat mesiac bezi nadherne...

Dalsia vec je, ked som mal nastartovane, tak mi trochu nieco klepalo v motore. On hned, ze mam uz zly rozvodovy remen a treba vymenit rozvody. Mal som vtedy nabehanych 120tis. Prislo mi to skoro, ale ok, vymenil som ich, aj tak by ich bolo raz treba (som rad, ze som ich menil v inom servise)... Ale ten zvuk vobec nesiel z rozvodu, ale mal som uvolneny jeden vstrek, ktory stacilo dotiahnut...

chlapik mi vravel, ze ma niekolkorocne skusenosti z peugeot servisu, ale na mna spravil taky dojem, ze sa tam viac nevratim.

[upravil dne 1/2/11 08:48 andrej1209]

Ahoj Andrej. Vidim, ze podla tvojich skusenosti, mi ho neodporucas... nevies nahodou ty nejaky lepsi a zodpovednejsi servis v okoli BA? Dakujem
Odesláno

ahoj, to, ze som bol v tomto servise bola skor nahoda, bol som prave vtedy v BA a mal volny cas tak som im zavolal ohladne dia...takze ta nepotesim, ale ine servisy s BA okoli nepoznam :(... ja sa standardne servisujem v prahe

Odesláno
ahoj, to, ze som bol v tomto servise bola skor nahoda, bol som prave vtedy v BA a mal volny cas tak som im zavolal ohladne dia...takze ta nepotesim, ale ine servisy s BA okoli nepoznam :(... ja sa standardne servisujem v prahe
ok....dakujem
  • O 3 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Ak ste s Bratislavy a okolia , mate auto po zaruke tak jednoznacne http://www.maasz.sk/

Zacinal som s Peugeotom v Petrzalke, nasledne som sa presunul do PF Auto Bratislava kde to bolo urcite lepsie.

Dnes som si bol u pana a Maasza v Cunove pre moju P307Break , kde mi robil kompletne brzdy /vratane kotucov/ , vymena oleja + servis klimy.

Bola to moja druha navsteva u neho a opat spokojonost. Moc toho nenahovori ale evidentne sa vyzna a ceny su prijatelne.

Urcite to nie je jeden z tych \"cecalov\" co prekvapi vysokou cenou a zfusovanou pracou.

Aj moja manzelka bola prekvapena aku ma cistotu v dielni.

[upravil dne 31.5.11 21:55 branol]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...