Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, viem, ze sa to tu uz riesilo, ale uz neviem ako dalej. Prejdem autom cca 30 km, radenie všetko je v poriadku, občas pri radení dvojky alebo trojky citit akoby sa dostatočne nevypla spojka, ale zrazu po prejdení par desiatok kilometrov nejde vobec zaradit ani jednotka, dvojka resp. ziadna rychlost, teda len pokial je zapnuty motor pri vypnutom to ide. Uz som uvazoval o vsetkych moznych chybach ci uz samostelovacie lanko, spojkove ložisko atd. Som pripraveny nato, ze budem mozno musiet menit celu spojkovu sadu, ale spojka zabera pri rozbehu aj na dvojke. Napr. dnes som dosiel ostal vysiet v krizovatke vypol motor, zaradil dvojku a tak dosiel domov. Vyradit rychlost pri zapnutom motore ide ale len zthuha. Chcem Vas poprosit o nazor. Auto je 106 1.0 1997

Odesláno

Chcel som tym len povedat, ze v lamele problem nebude. Vypol som motor zaradil dvojku, nastartoval a dosiel domov 10km na dvojke, kedze nesli radit rychlosti. Uz sa mi to stalo druhykrat, auto stalo dva tyzdne, lebo vobec nesli radit rychlosti. Dnes som auto nastartoval všetko v poriadku a par kilometroch znovu prestalo radit s cim som aj pocital, len ma zaujima preco to neurobilo hned po štarte.

Odesláno

a nemáš uvolněnou takovou tu páku co je na převodovce a přenáší sílu z lanka na ten čep? já už si nepamatuju jak je to tam přidělané,ale vím, že na AX (což je skoro stejné)jsme to museli svařit,protože se to tam utrhlo a spojka zabírala jen někdy.

Odesláno

zkus ještě odpojit lanko a vyzkoušej zda ta páka drží,je tam na kolíku tak jestli není ustřiženej nebo ta páka někde prasklá,pokud bude mít velkou vůli tak bude problém možná v tom.pokud je pevná tak budeš muset dovnitř.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...