podolak2 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Hoj, chtěl jsem se optat, chci koupit alu kola a jsou dost \"ojebana\" a když bych je znovu nastřikal na kolik by to vyšlo??? Máte s tim zkušenosti??? Popřipadě kdo ví o něčem kde se to dá udělat v okolí Přerovska nebo prostě v olomouckym kraji??? Nebo umí to někdo doma \"na koleni\"??? Citovat
Benžík Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Hlavně to chce před lakovánim opískovat. Nechal jsem loni lakovat al kola a i s opískovánim to stálo 2200Kč, jsou jak nový. Pokud ti někdo z fora nedá typ kam je odvézt, zeptej se v pneuservisu, tam ti poradí. Pokud chceš, aby to bylo pěkně a hlavně dlouho vydrželo, tak to doma nedělej. Pokud ti na tom až tak moc nezáleží, kup sprej, běžně se na to prodávají. Citovat
oni Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 no hlavne se rika,ze hliniky by se nemeli piskovat,ale namacet, muzete narusit jejich strukturu a muzou se vam loupat jako kdyby byli ze slidi.. Citovat
Benžík Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Mě je pískovali, aspoň to teda řikali. A prý je na to jiný písek než na plechy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.