Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak 25%navrch je slusny vysledok... v popise mas chip straki, to je jeden z tych co standardne dava alebo nieco ine? ...

mam rovnaky (alebo podobny) motor aj s cipom tiez od strakiho pri ktorom ma vyslovene varoval ze zapcham fap (presne hodnoty kam by to malo ist povedane neboli kazdopadne bol to chip po tom co som po prvom trochu krutil nosom ze by som prijal aj nieco viac :) , no bol som trochu tvrdohlavy ked tu bol takze fap ostal, 4-5-6 to zrovna taka raketa nieje ale na druhu stranu oproti serii je to 100 a jedno

Odesláno

Není to normál co rve straki do aut, to by asi dobrovolně nikomu nedal, toto je už fakt hrana......... já sem jeho pokusný králík....on posílá mapy , já si je přehrávám a posílám mu online hodnoty motoru za jízdy....a ladíme a ladíme a ladíme a ladíme a ladíme a ladíme : 6x destilery :D:D:D:D:D

[upravil dne 28-12-12 21:42 od Přema]

Odesláno

prema: aj pozadie tvojej 407 je 6x destilery? :D:D... trochu vyzvedam hlavne pre to, ze to co mam sa mi zacina kusok malit a kedze sa mi na 407 este nic nepochopitelne nepokazilo a potrebujem nejaku zabavku na odreagovanie od prace tak mam chut asi trochu vymyslat :D ... takze premyslam potencialne s cim strakiho otravovat :D

Odesláno

prema: to bola narazka na \"cisty\" naraznik s tymi konikmi u teba, nic v zlom len mam v hlave tu reklamu ktora chodi v telke kazdu chvilu a neskutocne v nej zdoraznuju aka je ich vodka cira, cista ;)..

novu spojkovu sadu aj so zotrvakom v kufri uz asi mesiac - v inej teme som sa tu trochu po nej zhanal nakoniec som kupil od ineho clena, v januari sa ide menit tento rok som mal hrozne nestihacky len kym som mal cas hodit auto na vymenu rozvodov to bolo dobre 2 mesiace od kupy... co sa tyka fapu zatial je kde je, nechcel som to riesit z viacero dovodov, najma pre to, ze auto som mal len velmi kratko a tak potencialne zasahy som chcel minimalizovat najma pre pripad prejavenia nejakej poruchy... prosto ak by sa nieco pokazilo tak aby som nezvazoval x veci co s cim moze suvisiet...

zatial mi nieje uplne jasne ci to je mozne ale ak hej tak na jar by som chcel kompletne nechat odstavit egr (z dovodu eliminacie jeho potencialneho zlyhania kedze sa rovna odtahu ak nemas vo vrecku druhy alebo zaslepku), urcite pojde von fap, nova spojka, na karoserii je par chybiciek krasy takze sa bude riesit to a zvazujem znizit+ mierne pritvrdit podvozok a popri tom sa zamyslam este nad premapovanim na nieco vykonnejsie ak to este je mozne (preto tieto uvahy)

Odesláno

prema: podvozok myslim uplne vazne, jazdim s tym akurat okresky, dialnicu takze par cm by uskodit nemalo co do prejazdnosti, a ten podvozok sice sedi ale straaasne sa to hojda... (ano viem, lebo pohodlie, viem ze niekto ma mozno bude kamenovat ale sto ludi sto chuti... co sa egr tyka precital som si vsetky diskusie co su tu a vo vysledku som nepochopil ci sa to da alebo neda ale dost nerad by som nejaku tisicovku km od domu vymyslal ako zapcham pokazeny egr pre to aby som dosiel domou, s odtahovkami sa nekamaratim. ako vravim je to zatial skor uvaha tak uvidim ako to bude realne, ide vsak skor o prakticku uvahu... ale to sa nam debata uz ubera trochu inym smerom :)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahojte, chcem si dat na tlmic koncovku ... tu taku dvojrurovu, ako tu uz par krat daval Prema na fotke, ale on to mal na oboch stranach a chcem vediet aky rozmer (priemer tych dvoch rur) by esteticky pasoval najlepsie ... nechcem ani malu, ale zas ani velku. Dakujem za rady :-)

Odesláno

já spíš uvažuju, že ty koncovky udělám jakoby falešné(jak mají tuším 407 Cupé-i foto tu někde na fóru bylo) aby čmoud šel hezky dolu jak je origo:myslim

Odesláno

Není nic vidět, já mám světle šedivou a ničeho jsem si nevšimnul. Tam je takovej černej plastovej rantl podélně pod nárazníkem. A víš, jak mám očouzený koncovky já? Jen směrem dolu :)

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...