Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar ludia,

na jesen sa mi podarilo zlikvidovat moju 307 a kedze uz vazne potrebujem presuvadlo tak premyslam nad 407 (diesel 100kw-RHR motor).

oplati sa vobec take auto riesit?

ake su vase skusenosti s tymto typom? co poruchy, kvalita spracovania...

Odesláno

Je tu o 407 milion řěčí , stačí hledat v této sekci 407 a nejdeš , nechceš pčece po nás aby jsme to tu psali už po xté.......

[upravil dne 28-1-11 13:02 Přema]

Odesláno

Alebo tu

Týmto a ani iným fórom sa nemôžeš riadiť 100% o kvalite a spoľahlivosti ktoréhokoľvek auta. Treba to brať s rezervou , lebo je tu veľa názorov ale väčšinou sa sem ľudia obracajú o radu a pomoc kvôli nejakej konkrétnej veci a preto by ťa niektoré zistenia mohli odradiť. Neznamená to že niektoré veci čo sa tu na fóre preberajú sa globálne vzťahujú na každý vyrobený kus.

Každý si chváli to svoje ale čo sa mňa týka tak môžem len odporučiť. Prajem šťastný výber.

Odesláno

ja mam teraz rozbitu 307 a predavat ju nasilu nejakemu curamedanovi za par EUR sa mi nechce (to si ju radsej necham na dvore). lebo 307 100kw a 407 100kw su motoricky a prevodovkou typovo rovnake.

len by ma zaujimalo ci sa tam nerobili nejake specificke upravy? ako je to napriklad s kompatibilitou dielov (hlavne motoricke a prevodovkove casti)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...