Styvi Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Ahoj, cca před 14 dnama jsem koupil v předmětu zmiňovanou 407 SW, takže jsem tu novej, pokud \"dabluju\" téma tak se omlovám, ale zkoušel jsem vygooglit jestli tu něco takového není a nenašel jsem téma, kde bych získal odpověď Auto je 5/2007 a má podctivých 73 000 km ověřováno před koupí VINko a opravdu to sedělo (soukromý prodej, žádný bazáč). Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chipem tohoto motoru? I tak je to docela silné, ale přece jen nějak kůň navíc a lepší spektrum krouťáku by neuškodilo i třeba o trochu nižší spotřeba. Vaše zkušenosti, názory prosím? Díky Styvi Citovat
MilanF1 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Vítej v klubu Kontaktuj třeba PP205 nebo straki007 ... [upravil dne 27/1/11 20:02 MilanF1] Citovat
Styvi Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Podělíš se o zkušenost a názor prosím? Citovat
Martin407 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Tak koukam ze uz jsme tu dva z jihlavy se 407:xvul:super Citovat
straki007 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Tak koukam ze uz jsme tu dva z jihlavy se 407:xvul:super akorat ze tobe chybi jedno turbo:D Citovat
straki007 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Nevim jak napsat zkusenosti a nazory. Muj nazor je samozrejme pozitiv a chce to spis zeptat se lidi kteri auto upravene maji.Vic hlav vic nazoru.Je jich hodne pozitiv ale najdou se samozrejme i negativ. A konkrtne tvuj motor jde upravit taky samozrejme,no je u toho potreba pouzit mozek.protoze nechat ovladat dve turba a regulovat jim teplotu chce mozek. Takze PS: Jde to hezky no je to na dyl.cca 3 hodiny a pak doladeni Citovat
Martin407 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Tak koukam ze uz jsme tu dva z jihlavy se 407:xvul:super akorat ze tobe chybi jedno turbo:D Pridame. Neni problem:D:D Citovat
Styvi Odesláno 29. leden 2011 Autor Odesláno 29. leden 2011 Tak koukam ze uz jsme tu dva z jihlavy se 407:xvul:super akorat ze tobe chybi jedno turbo:D Pridame. Neni problem:D:D jo tak to si můžeme dokonce udělat místní minisraz :-D Citovat
Martin407 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Tak koukam ze uz jsme tu dva z jihlavy se 407:xvul:super akorat ze tobe chybi jedno turbo:D Pridame. Neni problem:D:D jo tak to si můžeme dokonce udělat místní minisraz :-D Tak v nasem pripade spis mikrosraz ale proc ne:D:super Citovat
jardazabak Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Ahoj, koupil jsem tohle auto už upravené od dlouholetého známého a naše zkušenosti jsou tyto: 1. klesla spotřeba cca o 0,8 litru 2. pocitově se zlepšil zátah motoru (už původně víc než dobrý) 3. tankuji POUZE kvalitní naftu, nikoliv však diesel Verva či podobné s vysokým cetanovým číslem. V opačném případě se při překročení 3500 ot/min v plném záběru motor přepne do nouzového režimu. Na důvod se mě neptej, ale stává se to. Paradoxně jsem to zaznamenal i po načerpání nafty od \"zemědělců\". Přeji ti mnoho bezpečných kilometrů. Jarda Citovat
straki007 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 V opačném případě se při překročení 3500 ot/min v plném záběru motor přepne do nouzového režimu. Na důvod se mě neptej, ale stává se to. Paradoxně jsem to zaznamenal i po načerpání nafty od \"zemědělců\". Mozna jenom spatne nastaveny limiter pro turbo.. Citovat
jardazabak Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Je to možné. Každopádně s \"normální\" naftou od Benziny, Agip, OMV,.. se mi to ještě nestalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.