Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

cca před 14 dnama jsem koupil v předmětu zmiňovanou 407 SW, takže jsem tu novej, pokud \"dabluju\" téma tak se omlovám, ale zkoušel jsem vygooglit jestli tu něco takového není a nenašel jsem téma, kde bych získal odpověď:)

Auto je 5/2007 a má podctivých 73 000 km ověřováno před koupí VINko a opravdu to sedělo (soukromý prodej, žádný bazáč).

Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chipem tohoto motoru? I tak je to docela silné, ale přece jen nějak kůň navíc a lepší spektrum krouťáku by neuškodilo i třeba o trochu nižší spotřeba. Vaše zkušenosti, názory prosím? :)

Díky Styvi

Odesláno

Nevim jak napsat zkusenosti a nazory.

Muj nazor je samozrejme pozitiv a chce to spis zeptat se lidi kteri auto upravene maji.Vic hlav vic nazoru.Je jich hodne pozitiv ale najdou se samozrejme i negativ.

A konkrtne tvuj motor jde upravit taky samozrejme,no je u toho potreba pouzit mozek.protoze nechat ovladat dve turba a regulovat jim teplotu chce mozek.

Takze PS: Jde to hezky no je to na dyl.cca 3 hodiny a pak doladeni

Odesláno
:xvul Tak koukam ze uz jsme tu dva z jihlavy se 407:xvul:super

akorat ze tobe chybi jedno turbo:D

Pridame. Neni problem:D:D

:papa jo tak to si můžeme dokonce udělat místní minisraz :-D

Odesláno
:xvul Tak koukam ze uz jsme tu dva z jihlavy se 407:xvul:super

akorat ze tobe chybi jedno turbo:D

Pridame. Neni problem:D:D

:papa jo tak to si můžeme dokonce udělat místní minisraz :-D

Tak v nasem pripade spis mikrosraz ale proc ne:D:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

koupil jsem tohle auto už upravené od dlouholetého známého a naše zkušenosti jsou tyto:

1. klesla spotřeba cca o 0,8 litru

2. pocitově se zlepšil zátah motoru (už původně víc než dobrý)

3. tankuji POUZE kvalitní naftu, nikoliv však diesel Verva či podobné s vysokým cetanovým číslem. V opačném případě se při překročení 3500 ot/min v plném záběru motor přepne do nouzového režimu. Na důvod se mě neptej, ale stává se to. Paradoxně jsem to zaznamenal i po načerpání nafty od \"zemědělců\".

Přeji ti mnoho bezpečných kilometrů.

Jarda

Odesláno
V opačném případě se při překročení 3500 ot/min v plném záběru motor přepne do nouzového režimu. Na důvod se mě neptej, ale stává se to. Paradoxně jsem to zaznamenal i po načerpání nafty od \"zemědělců\".

Mozna jenom spatne nastaveny limiter pro turbo..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...