Petr X Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Nadarek, mam takovej problem - jak je ten plastovy kryt na motoru - na viku na ventilech ... pri jizde mi nejak zahadne upadl za motor na vyfukovy svody a trosku vic se usmazil. A tak se chci zeptat? Musi tam ten kryt byt? Nechce se mi shanet novej a v podstate si myslim, ze by tam ani byt nemusel, nic moc pod nim neni. Nevim. Jak ho tam mate pridelany? Me ten kryt nijak nedrzel. Citovat
Ferry Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 No ne ze by pod nim nic moc nebylo, je pod nim zapalovaci civka s elektronikou zapalovani a pak rozvody pro jednotlivy svicky.Tenhle plast je asi vicemene ozdobnej a prikrajva tu diru v hlave motoru. Ja kdzy jsem ho chtel utrhnout z moji stary rampy, kterou jsem musel vymenit protoze odesla ta civka vevnitr a nejezdilo auto, tak mi to neslo protoze to bylo fest svareny ty plasty A tobe se to povede odskvarit za jizdy.No na funkci to asi mit vliv nebude,navic kdybys to chtel cely menit, tak to stoji 6000 jako novej dil a 1500 jako dil z jetyho auta Citovat
Petr X Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 Ja myslel, ze by se dal sehnat ciste jen ten kryt. Me tam nijak nedrzel (asi). Trosku jsem tomu autu nalozil a kdyz jsem prijel domu, myslel jsem, ze mi pod kapotou hori :-) Kour sel ven vsude kde to bylo mozny. A kdyz jsem tu kapotu otevrel, tak se to vyvalilo No ten kryt jednoduse upad a zustal na vyfukovym potrubi. A takhle dopad (viz. obrazek) Myslel jsem prave, aby to necemu nevadilo, kdyz ho tam zpatky nedam - napsal jsem blbe, ze pod nim nic moc neni, myslel jsem to spis tak, ze pod nim neni asi nic, cemu by vadily necistoty, ktery by se tam dostaly, kdyz tam kryt nebude. Ale je tam v podstate jen ta dira ruzne tvarovana. [Editován dne 9/1/05 Petr X] Citovat
Ferry Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 No jen ten kryt nesezenes, je to jako celek svareny s tou rampou zapalovani a i kdybys sehnal nekde nefunkcni rampu tak to asi tezko budes prendavat, rezat lepit a pod.Jediny asi aby ti nenapadal bordel do der ke svickam a az bys je menil a vyndaval i do motoru.To je tak jediny co me napada ze by mohlo vadit Citovat
Petr X Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 Napsán autorem Ferry No jen ten kryt nesezenes, je to jako celek svareny s tou rampou zapalovani a i kdybys sehnal nekde nefunkcni rampu tak to asi tezko budes prendavat, rezat lepit a pod.Jediny asi aby ti nenapadal bordel do der ke svickam a az bys je menil a vyndaval i do motoru.To je tak jediny co me napada ze by mohlo vadit No jeste na to mrknu a asi se pokusim tenhle kryt nejak zalepit, mozna pujde jeste pouzit. Citovat
Petr X Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 Napsán autorem komisar nevím nevím jedině to dát nějak dohromady či pak vrakáč.Koukal jsem na to jak se to mohlo stát,myslel jsem že to bude držet více Jo to ja jsem si myslel prave taky. Ani by me nenapadlo, ze to muze upadnout. Jen tak to tam bylo nasazeny, nepridelany. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.