Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže a je doma cena sedi:aut:super:super:super tak že teď jen plan kdy proběhne výměna hučí mě na spojce ložisko ale prý je to gufero za setrvačníkem protože to děla jen na volnoběh při sešlápnutí spojky tak to rovnou udělám a mám klid

Odesláno
Dej VIN a zjistím , to....mě todle VIN pasuje 0532X8

jaký prosím pasuje na VIN vf36e9hzc21457155? (1.6HDi) jaký je kod dílu a přesný název? díky moc

00000532P7 DVOJ SETRVAČNÍK 14 955,25 CZK 17 946,30 CZK 17 946,30 CZK

Odesláno
Takže a je doma cena sedi:aut:super:super:super tak že teď jen plan kdy proběhne výměna hučí mě na spojce ložisko ale prý je to gufero za setrvačníkem protože to děla jen na volnoběh při sešlápnutí spojky tak to rovnou udělám a mám klid

hučí gufero při sešlápnutí spojky:o--ale no tak...:D

Odesláno

No proste pri volnobu vyslapnu spojku a kdyz povoluju je slyset hrozny zvuky dela to jen na volnobeh bez rychlosti takze udajne je to lozisko na klice za setrvacnikem ale nikdo to nerekne na 100% jeden rika lozisko,jeden rika ze tam je gufero,jeden rika setrvacnik a nebo spojkove lozisko tak ja nevim

Odesláno
Tak cena platí dneska jsem to objednal u nas v Brně přímo u Peugeota Famko a mezi 12-13 si mam dojet:super

Tak uvidíme

[upravil dne 27/1/11 08:06 vrtulnik76]

už ho maš fyzicky doma?

ve famku se žadnej setrvačník za poslednich 10 dnu neprodával co vim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...