Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak ty pavučinky mu budou fakt slušet :super

A pokud jde o ten nárazník . . . je mi to líto, ale vše se dá opravit, v podstatě jen kosmetická vada, páč v roce 2007 chvíli vypadal i takto:

post-32965-14109621302664_thumb.jpg

stane se. ale s laminovací soupravou se dá leccos :aut

Odesláno
Tak ty pavučinky mu budou fakt slušet :super

A pokud jde o ten nárazník . . . je mi to líto, ale vše se dá opravit, v podstatě jen kosmetická vada, páč v roce 2007 chvíli vypadal i takto:

stane se. ale s laminovací soupravou se dá leccos :aut

já tady řeším prasklinky,ale tohle bych fakt nerozdejchal:o

Odesláno

No tak vzhledem k tomu, že chybějící část zmizela na dvakrát, první v zimě a druhá - ta větší část uprostřed - hned na jaře a pokaždé jsem posbíral, nebylo to zas tak problematické. spíš to napasovat na ty roztřepené spoje. Prve jsem nabral zmrzlý hromady sněhu abych se vyhnul protijedoucímu a nerozsekal mi auto a podruhé nešťastná souhra náhod - otáčení pozpátku na louce, kde jsem trefil zarostlou vyjetou kolej po traktoru a zároveň naprasklým laminátem velký trs tvrdé trávy.

Ale jak říkám, laminovací souprava, vlastně dvě, tvrzený karton pro vypodložení, ostrý nůžky na ten laminátovací hadr a spoustu času a trpělivosti. Pak přišlo kytování a broušení a kytování a broušení a . . . a už nikdy více :D ale ne, byla to tvůrčí práce. výsledek nebyl dokonalý, ale hřál.

[upravil dne 21/12/2011 19:52 od vlk406]

Odesláno

ohledně diagnostiky: nevim, jestli jste použili postup dle Fusiona, ale řekl bych, že spíš PP2000. Jenže podle obrázku jsou piny naopak a pro již zmíněný postup fungoval pin č.2, který je napojen na kontrolku diagnostiky v přístrojovém štítu (74) a zároveň do ECU (1320) na pin 18.

Tedy konektor diagnostiky C1300:

Pin 1 („K“) – drát červený č.8

Pin 2 („L“) – drát zelený č.18 + růžový č.74

post-32965-14109621526265_thumb.jpg

diagnostiku jsem zkoušel, šla bez problému . . . :myslim

Odesláno

kamarad ma asi bohuzel novejsi diagnostiku,protoze to zna jen facelift 605 a ne starou, 2 pinovou variantu.Ale je zajimavy,ze 405 to umi.Napichli sme ji a jen nam nabehla ale uz nenacetla zadne chyby nebo tak... porad jen blikoalo napojeni a tot vse...

Odesláno

tak dnes se vyndaly poloosy,ktere vubec nesly povolit a zbytek veci a zitra jde ven prevodovka.Jen doufam,ze pritlacak bude v pohode,kdyz blblo spojkovy lozisko.Jinak musim jetse vymenit manzety a bude snad pokoj :)

post-5528-14109621643668_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...