Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tempo neeeeeeeeee, to si to mohl namazat maslem, tempo ma dobry vysledek, ale strasne kratkodobi, za mesic muzes delat znova. a halven je to spis brusna pasta nez lestenka.. a ta ti auto neochrani, potrebujes kvalitni vosk..

Odesláno

Tohle je přece z Budějc, ne? Z Žižkova náměstí - dokonce tam stojí ten Opel z RAMky..a tušim včera tam stálo přesně takový auto...

post-37536-14109619993405_thumb.jpg

Odesláno

já bych se tempa zas tak uplně moc nebál když to uděláš na autě po několika letech, myslím že to autu zas tak neuškodí když je v takovým to stáří.. pak bych to vzal strojem 3M leštěnkou (tou nejjemnější)

Odesláno

reknu to asi tak, kdyz pouzijes tempo je to to samy jako kdyz to vemes piskem na nadobi.. chlapi me je to jedno, berte si to tempem jak chcete, ale lakjde proste tempem do kopru, ono to zezacatku neni vydet a najednou bum a lak je strasne zkur....

Odesláno

\"Naštěstí\" se jedná o metalízu, ale příště sáhni po kvalitnější leštěnce ... Asi každý by rád to své přibližovadlo vyleštil co nejdříve, ale jak psali kluci jde to tak snadno jen kvůli hrubému abrasivu, které Tempo obsahuje ... po rozleštění zoxidované vrstvy laku je výsledek sice pěkný, ale pohled na matný lak po pár měsících za to nestojí ... Bohužel nejhorší na tom všem je, že Tempo obsahuje i silikon vžírající se hluboko do laku což ocení zejména lakýrnící :nevim ...

Odesláno

Tak tak, jak pise linkisek a jeste opravim, ze prave na pastelovych barvach je to pak jeste horsi, ale myslim si ze SV24 a jeho 605 je v metle ne?

Odesláno

jj je v metle a bohužel už teď má dost zvětralý lak... :roker kamarád mi poradil Autoglym Extra Gloss Protection tak ho vyzkouším.Popř.vosk od Meguars ;)

Odesláno
jj je v metle a bohužel už teď má dost zvětralý lak... :roker kamarád mi poradil Autoglym Extra Gloss Protection tak ho vyzkouším.Popř.vosk od Meguars ;)

EGP je fajn, mám ho taky, a auto je navoskovaný už 3 měsíce a vosk pořad drží.

Odesláno
z těch levnějších varian byste mi doporučili jakou značku: Turtle Wax,Sonax,3M nebo Autoglym???

1. autoglym / 3M, pak sonax, pak naposled turtle wax :super

Odesláno

z těch levnějších od sheronu v obi, v plechovce s červenym víčkem a houbičkou cca 150kč, nebo v lidlu když narazíš na leštěnku od W5, za 69 kč a leští to až sem nechápal :) a z dražších vyhrává meguiars :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...