Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
sakra chlape, skoda ze si nerekl. ja bydlim kousk nad skalou na frydstejne... mohli jsme dat spicha....

to je skoda,nevedel sem.A jsi jeste nekdy v Ml.Boleslavi? :)

Odesláno
krasny kriznik cece! ale:

- plexisklo na mlhovkach je skareda blbost, uplne nejvic na zaberu focenem v desti

- chce to vetsi rafky, 1 palec postaci :)

to plexisklo tam takhle ma original byt! ;)

a kola budou tez original velikosti 16palcu.Vic ani min! :super

Odesláno

605 se ti moc povedla a myslím si že to plexiklo, nejenže je to jako u originálu, ale má i jednu funkci a to, že se mlhovky nepoškodí od kamínků a pod.. Plexisklo vyměníš a je to méně nákladné finančně, než mlhovka. jinak moc rád uvidím tvou 605 na živo. I barva se k ní moc padne!! Prostě krasavice !!!:o:super:potlesk

Odesláno
já ne,protože když se mrkneš na originál prospekt Gutmann Royal Look tak to tam přesně takhle má být!

na prospektu nedokazu plexisklo rozeznat, ale asi vis co pises a ma tam byt. mne tam zkratka trochu vadi. kazdopadne tvoje aktivita si zaslouzi :potlesk, tak preji at se dari a auto dobre slouzi. :)

Odesláno

včera sem pořádně vydrbal a vyčistil rezervu.Je od Dunlopu s originál pneu Michelin.a je minimálně orezlá zevnitř takže sem ji pěkně vydrhnul a naimpregnoval :)

post-5528-14109618691004_thumb.jpg

Odesláno
:D aj ja mám orginálnu rezervu ešte . Ale je na nej guma ako mám na dverách písané Pirelli P 700 :cool: . Ale táto tvoja je ako nová :o Priznaj sa kde si ju kúpil :aut

na SV24 sem mel taky original vsechny kola Pirelli P700 :)

jinak tahle je tam opravdu origo a byla tam.Neshanel sem ji! :super

Odesláno

dnes sem počítal spotřebu za 10dní dovolené a dostal sem se pod 9l na sto kilometrů.Nehonil sem ji krom asi cca 1km serpentýn :D a za to se mi odvděčila touhle krásnou spotřebou :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...