Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

rád bych zjistil, jak vypustit celý obsah chladícího systému z mé 806ky? Nenašel jsem zevrubným ohledáním žádný výpustný ventil, nebo šroub. Poradí někdo, jak na to, nebo kde je ukrytá výpusť? Díky za odpovědi.

Odesláno

nevím co je to za pitomá moda, ted jsem měnil chladič na 406 a na novém značkovém není dole žádný kohout, takže taky jen odpojit spodní hadici...,jenže ten plechový nátrubek na staré hadici už je taky K.O., takže ještě novou hadici...,ku.va kdo ty systémy vymýšlí :grr

[upravil dne 24/1/11 21:38 ozzy56]

Odesláno

No právě jsem nad tím dumal, jak tu hadici z chladiče vykutat, je tam vidět jen nějaké zajišťovací pérko, to jsem vyndal, ale gumová hadice jde přímo do chladiče, je tam jen nějaký plechový nátrubek, zádná objímka na stáhnutí. To je třeba nějak z toho vyrvat? A jak to pak těsní po montáži zpět?

Odesláno

musíš to po demontáži pérka vyviklat a vyrvat z chladiče, pak bys měl dát novou gumku ,,O kroužek\'\' a smontovat zpět--to vymyslel neskutečný kokot

[upravil dne 24/1/11 21:37 ozzy56]

Odesláno

Řeším to u své 806ky 2.0 - verze chladiče s klimou, zítra to zkusím a snad to nějak vytáhnu bez poškození, tak jak to píše ozzy56 výše.

Odesláno

Jinak souhlasím, že to je systém naprd, není nad klasický nátrubek se šroubovací objímkou. Nic nepoškodíš, demontáž bez násilí, jednoduchá montáž. Svět se v pr..l obrací.

Odesláno

Ahoj já mám 2.0l 16v r.v. 99 a já mám na chladiči nahoře i dole kohoutek stačí pootočit a povysunout a voda teče ven, jen jsem nasadil hadičku aby mě to neteklo všude okolo. ten kohouet je na řidičově straně. pokusím se to vyfotit a dám to sem na ukázku. Tak jsem to pořídil, je to u vzduchového filtru a druhý je přesně pod ním dole.

[upravil dne 25/1/11 11:02 aaamilan]

post-26542-14109614898671_thumb.jpg

Odesláno

Tak tenhle předchozí příspěvek mi dnes zachránil pár hodin nervů a nadávání :-) Kohoutky jsem našel, vodu vypustil, super věc, DÍKY AAAMILAN :papa

Kdyby ten kohoutek frantíci trochu označili, tak si asi mnoho lidí ušetří zjišťování a kupování nového chladiče při demontáži hadice, na první pohled vypadá jako plastový nálitek.

Člověk se holt pořád učí :cool:

Odesláno

Jsem rád, že jsem mohl pomoci, ale taky jsem asi půl hodiny ležel pod autem a přemýšlel jak stím vy...... a pak jsem to zkusil a bylo to ono. Ale bylo to v létě, tak mi to nevadilo že jsem byl pod autem, ale dnes bych to venku nechtěl dělat, je tam fakt hnusně:-) doufám že ty jsi to dělal aspon v garáži:-)))

Mějte se krásně a at nás ty krabice moc nezlobí:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...