Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

diik ;) Neboj viem kde to je :) Co sa tych svetiel tyka tak taketo na felde nema nikdo , zatmavene origo ma kazdy :) Kludne sa stav alebo ak pojdeme my smerom na brumov tak ti napisem a mozme sa stretnut :)

Odesláno

Se omlouvam predem za tuningerum kteri tohle delaji ale ta felda je tak na \"amaterske-zacatecnicke-seriove\" urovni uprvavy.

Proste klasika tuning ktery si muze kdokoliv z dlouhe chvile udelat v garazi.

Pojdte do mne:D

!!! MUJ NAZOR !!!

Odesláno

pipistrel: dostanes to tam taky ze vsetko rozoberes, vezmes flexu a brusis dovtedy pokial to nebude ok :D a potom uz len doriesis uchytenie a je to

straky: No mozno sa ti zda ze je to suche , lebo vela ludi si mysli ze tuning je len o prehnanych laminatochy naraznikoch a nasavacoch a podobnych blbostiach, tomu som fandil par rokov dozadu, dnes sa to uz nenosi. Teraz frci clean style , vsetko spravit co najjednoduchsie a hlavne znizit a kola to je vsetko. Pritom to auto ma kazdy srobik upraveny len to na prvy pohlad nieje vidno :) teraz to neber ze ta nejak urazam alebo tak , len som to chcel vysvetlit. Pre mna nieje problem nahadzat velke naraznik , zmaknem to neboj , ale nechcem to , chcem mat len decetne upravy :super

Odesláno

částečně souhlasím se strakim007 ... na 16let dobré to ano, ale prostě každému sedne něco jiného... podobně oplácaných felicii vídám hafo... přikytováný páty dveře u značky, dvě zadní křídla, nádech na kapotě atd... mohl bych pokračovat... s prominutím to v krají má i pár \"romských\" přistěhovalců... jinak, ale přejí hodně zdaru... a hlavně štastné KM...

Odesláno

mizlerek: Dik ;) No je to vec vkusu, ja proste neuznavam narazniky ani veci podobne klasickemu tuningu, ja si robim svoj vlastny style a na zrazoch to aj dokazu ocenit :)

Odesláno

si myslim ze na ten vek jsou upravy provedeny dost peclive ze to na tom neni jen tak nahazeny bezhlave! kazdej ma jinej vkus! za me klobouk dolu a at se ti dal dari!!!:D:D:D

Odesláno

Dnes sa ku nam dostalo spetak od erkar.p za comu pekne dakujem :) Na aute mame jedno zo stareho typu a aj to sa cele trasie jak keby ma prave odpadnut :nevim takze zajtra sa pustam do vymeni. Bude to historicky prva vec co na nom budeme robit :myslim

Ma mensie skrabance ale to si porobim :super

dly016.jpg

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...