Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v sekci servis mě nikdo nepomohl tak to zkouším tady :(

je to tu zas, nějaká blbost...

takže celej den sem jezdil, nic, pohoda... du si sednout do hospody na kofolu, o pul noci vylezu a chcu jet dom jenže... auto nestartuje. Postřehl sem, že když otočím klíčkem do polohy start, neozývá se ten brrrrm zezadu (zvuk čerpání paliva), takže to tam nežene benzín (mimochodem ten tam mám). Měl sem rozdělaný to čerpadlo z 306ky, vím že je tam takovej váleček, a v tom je asi ta chybka.

Tak potřebuju vědět co se tam děje (stalo) že se to nehýbe.

Jinak pojistku na to čerpadlo sem kontroloval, a ještě poznámka - mám immobilizer kterej funguje následovně: pokud neodemknu centrálem tak nenstartuju, nenastartuju protože immob. vypne to čerpadlo... docela dobrej výmysl až na to, že občas způsoboval bordel právě tady v tomdle. Já bych ho vyhodil, takový auta se stejnak nekradou ale vykrádají, ale toho se bojím kvůli složitýmu zadrátování, ke kterýmu nemám návod.

Díky za rady (na mé zrady)

btw: už sem auto dotáhl dom tak můžu se dát do opravy

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak nakonec 3000 ve schrottcaru z novýho modelu. Čerpadlo je o poznání tišší, snad je i lepší odpověď na přidání plynu (nevím jestli s tím má čerpadlo něco do činění, možná se mě to jen zdá protože sem s tím 3 týdny nejel...)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...