Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Luxus vozitko :D tohle si fakt nemuzu dovolit bo bych zustal viset na vratech :( Ale dolu to pujde aspon kousek!!!

No nevadí ale závidím ti i dalším vlastníkům beztorzních zadků vcelku jednoduché snížení prdelky:D

Vsecky 206ky maji torzku??? typicky frantici, proc neco delat jednoduse :(:blablabla:bacha

[Edited on 23/5/11 20:43 Buback]

Odesláno

ygnor206: ja sem se snizovanim torzky jeste na Renault 19 se snizovanim problem nemel bud presadit nebo vypodlozit predni cast klinem a bylo to dole o kolik jsi chtel

čakom. jak se s tim vlastne dostanes do prace? ta cesta je tam docela skareda

Odesláno

Vítek1: uplně v pohodě ;)

H@sky: předek 25, zadek 30. ted jsem objednal do předu 23 jsou to ty nejmenší co delaji se zavitovýma vložkama. tak se zvidí jestli to bude v pohodě nebo ne.

Odesláno

JKá ještě raceland dát nemůžu čekám až se mi auto vrátí odkámoše z dílny, dáve se novej motor ten stare odešel do věčných lovišť :(

Odesláno

tak nějak na co to půjde na můj propfil gumy mám tam těď 50 , ale až je dojedu budu kupovat nový s menším profil těd až přijde podvozek tak musím pořešit podložky dozadu...

Odesláno

Čakom,takže veškeré uložení z předku co sem tak nák nejspíš dobře pochytil z fotek musíš přeházet na staváky?

A co geoška,nemusí se dělat znova?

A nastavení staváků není obtížný?

Asi dost otázek,že :-P\'

Ale co tak na to koukám a přemýšlím,tak do toho nejspíš pudu taky. :-D :-D :-D

Odesláno

Tak sem neodolal,a též obědnal stavák :D:D:D.Udělám si aspoň hezkej dárek k narozkám,které mám za měsíc :mrk

Jen stím zadkem budu trochu koumat:aut

Nechci ho mít až tak dole.Ale ted mám v zádu pod pružinama Weitec 20mm podložky tak je rovnou přehodim ke staváku až ho tam budu dávat.A měl bych být 100% spokojen :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno
JJ na Racelandu je zadek napevno, ale výš to jde vždy ;)...

Jj zadní část nejde,ale je možnost dát pod pružiny podložky :-D.Já přemýšlim o tom,že zadek nechám na Weitecku 40mm a předek si nastavím podle sebe :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...