oni Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 tohle mam presne taky,ale nevim z jakyho modelovyho roku to bylo a ty podle tapecu mas taky novej model ne? jinak ty tapeci mas k sedackam nebo to jsou origo co byly v aute? i kdyz mozna to vedeni, ted jsem z toho nejakej zblblej.. Citovat
oni Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 az ted to vidim a starej model, co ma vedeni pro prdel,tak v tom ma taky ty ocelovy trubky, to ja tam nemam, me se to tam aspon neodre.. jinak mate pravdu Citovat
306gti6 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 oni: ja mam taky stary model a mam lepsi spodne vedeni na prdel... Citovat
306gti6 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 no ted uz mam vlastne dokonale vedeni pro cele telo,kyz tam mam laminatove sedacky Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 tohle mam presne taky,ale nevim z jakyho modelovyho roku to bylo a ty podle tapecu mas taky novej model ne? jinak ty tapeci mas k sedackam nebo to jsou origo co byly v aute? i kdyz mozna to vedeni, ted jsem z toho nejakej zblblej.. ..tapeci jsou puvodni, k sedackam jsem je nedostal, mely tam bejt se stejnym vzorem ja na sedackach Citovat
Béďa Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 aha, no ja ani v tech trech inzeratech nevidim zminku o tom volantu. Chce to lip cist \"Komfort: Manuálna klimatizácia, Centrál, El. predné okná, El. zrkadlá, Diaľkové ovládanie, Multifunkčný volant \" Citovat
AKCZ Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Ono to vedeni u starych sedacek pocitis jak na prdeli tak na bocich tela.. oboje je mene otevrene a tudiz vice Te sedacka \"upina\".. do ted moc nechapu proc to zmenili u novych modelu.. ale asi sli cestou komfortu protoze do starych sedacek se hur \"pasuje\" a vylejza ale u sportovnich modelu to je spatna cesta Citovat
Béďa Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Jj, kdybych sehnal kuze/alcantara ze stareho modelu a jeste s pytlema v boku jako to mam ted tak to snad vymenim. Citovat
oni Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 tak to se omlouvam. nevsiml jsem si.... to thoy: ptam se prave, ze uz mi nekolik lidi reklo,ze by tapeci meli bejt samy,ale ja je nikde nevidel, vzdycky k temhle sedackam to bylo pouze cerne a semisove.. Citovat
ThorR Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Tam je nějaká dražší, viděl jsem ji za 115 Citovat
oni Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 aha, tak to se omlouvam, nevsiml jsem si... stejne ale krasny auto.. Citovat
Stifler Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Ano, je to moje bývalka, kdy jí prodával člověk, který jí koupil ode mě a pak lehce naboural na předek. Byl i zde na fóru pod nickem \"dskala\", ale ten inzerát je už, jak píše Béďa, prachstarej. Asi ho Dan zapoměl vymazat při prodeji do Prahy. Teď by GTi-6ku měl mít zdejší člen \"dakaros\". Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 Nasel jsem dalsi GTi šestku http://www.sportovnivozy.cz/15296-peugeot-306-gti6-s16-ceska-lipa... ..prej vymeni za naftu:D:aut:D Citovat
Stifler Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Thoy: jj, už jsem jí dával dopoledne do jiného vlákna, na tohle vlákno jsem zapomněl. Citovat
oni Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 hm,tak to je krasna gti-6tka, nezlobil bych se za ni. krasnej interier... tak ted vim,ze k temhle sedackam jsou jen semisovy bez vzoru tapeci. Citovat
Stifler Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 oni: podívej se do tohohle vlákna, tam jsem o ní psal dost, pak už ti tak krásná nepříjde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.