Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tohle mam presne taky,ale nevim z jakyho modelovyho roku to bylo a ty podle tapecu mas taky novej model ne? jinak ty tapeci mas k sedackam nebo to jsou origo co byly v aute? i kdyz mozna to vedeni, ted jsem z toho nejakej zblblej..

post-4401-14109614876852_thumb.jpg

Odesláno

az ted to vidim a starej model, co ma vedeni pro prdel,tak v tom ma taky ty ocelovy trubky, to ja tam nemam, me se to tam aspon neodre.. jinak mate pravdu

Odesláno
tohle mam presne taky,ale nevim z jakyho modelovyho roku to bylo a ty podle tapecu mas taky novej model ne? jinak ty tapeci mas k sedackam nebo to jsou origo co byly v aute? i kdyz mozna to vedeni, ted jsem z toho nejakej zblblej..

..tapeci jsou puvodni, k sedackam jsem je nedostal, mely tam bejt se stejnym vzorem ja na sedackach

Odesláno
aha, no ja ani v tech trech inzeratech nevidim zminku o tom volantu.

Chce to lip cist ;)

\"Komfort:

Manuálna klimatizácia, Centrál, El. predné okná, El. zrkadlá, Diaľkové ovládanie, Multifunkčný volant \"

Odesláno

Ono to vedeni u starych sedacek pocitis jak na prdeli tak na bocich tela.. oboje je mene otevrene a tudiz vice Te sedacka \"upina\".. do ted moc nechapu proc to zmenili u novych modelu.. ale asi sli cestou komfortu protoze do starych sedacek se hur \"pasuje\" a vylejza ale u sportovnich modelu to je spatna cesta :D

Odesláno

tak to se omlouvam. nevsiml jsem si....

to thoy: ptam se prave, ze uz mi nekolik lidi reklo,ze by tapeci meli bejt samy,ale ja je nikde nevidel, vzdycky k temhle sedackam to bylo pouze cerne a semisove..

Odesláno

Ano, je to moje bývalka, kdy jí prodával člověk, který jí koupil ode mě a pak lehce naboural na předek. Byl i zde na fóru pod nickem \"dskala\", ale ten inzerát je už, jak píše Béďa, prachstarej. Asi ho Dan zapoměl vymazat při prodeji do Prahy. Teď by GTi-6ku měl mít zdejší člen \"dakaros\". :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

hm,tak to je krasna gti-6tka, nezlobil bych se za ni. krasnej interier... tak ted vim,ze k temhle sedackam jsou jen semisovy bez vzoru tapeci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...