Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pod sedačkou mám hnědý nezapojený konektor může mi někdo říct k čemu slouží? Vzhledem k tomu že jsou manuální tak je to buď výhřev nebo kontrola zapojení pasu? Na konektoru jsou 2 piny.

Odesláno

No je to hnědý konektor rozměrově čtverec, jsou v tom 2 dárty černej a šedivej (u řidiče i spolujezdce stejné). Sedačky jsem koupil vymontované a dotyčný mi tvrdil, že je to výhřev, ale nikdy to neměl zapojené a nechce se mi rozdělávat potah. Jinak sedačky jsou celokožené a z jakého roku jsou bohužel nevím.

Odesláno

:myslim Neviem, to je takto tazke, ja som mal 2 405 s tym konektorom,ale ani jedna ako nepistala ze som nemal pas(asi to bolo vypnute)

Opytaj sa navyho,on ma vyhrievane sedacky v aute,ze ako to tam ma.....

Odesláno

pokud by to byla kontrola zapnutí pasu, nemělo by to uchycení být jiné a né toto klasické? Nenapadá mě, na jakém principu by to jinak pracovalo

post-27022-1410961485508_thumb.jpg

Odesláno

100% je to vyhrev, je docela klidne mozny, ze jsou ty vyhrivaci decky poskozeny, ono staci napriklad kleknout na sedak a uz se to prelomi

Odesláno

OK tak alespoň vím na 100%, že je to výhřev. Teď to řešit nebudu, možná v létě až bude teplo, ale nevím jestli se do toho pustím. Sundání potahu a následné správné nandání nebude legrace.

Odesláno

No já to zkoušel zapojit a i odpor jsem měřil a nic jsem nenaměřil takže předpokládám, že je to po smrti. koupím nové dečky a v létě to opravím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...