Jarda Muller Odesláno 11. leden 2005 Odesláno 11. leden 2005 A není to náhodou relé.......už se mi to taky stalo,ale s čerpadlem nic nebylo......oprava byla rychlá, protože jsem si půjčil relé od mlhovek a jel jsem dál.....z ničeho nic mi nešel benzín k motoru,proto jsem u soudil na elektrickou část a na konektrorech jsem neměl + a - ( 12V), byly tam pouze 2*kostra Citovat
Petr605 Odesláno 11. leden 2005 Odesláno 11. leden 2005 To Jarda: To asi né, páč Fusion píše: \"po dnešku myslím že čerpadlo, vypadá to, že proud do něho jde (sem proměřoval) \" a potom: \"...Pod čepičkami 1 a 2 jsou pružiny, dole pak zase kontakty: když na ně napojím 12V tak to frčí...\" Takže já bych to viděl taky na ty uhlíky. Ale jsem skeptik, co se týká toho, jestli sežene náhradní. Podle tý fotky mají asi nějakej spéšl tvar, ale nevím, neviděl jsem... Citovat
Jarda Muller Odesláno 11. leden 2005 Odesláno 11. leden 2005 tak to se omlouvám, to jsme nějak přehlídl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.