Alibaba Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Zdravím,mám dotaz na dobu ohřevu motoru na provozní teplotu.Mám 206 SW 1,4 55kw.Loni se mi bez problémů ohřál na trase do práce po 5 km na 80\'C,během roku jsem měnil termostat,nahradil jsem ho stejným typem-wahler,potom výfuk,který byl michodem v jednom místě dost promáčklý,vzduch,filtr,olej,svíčky.Tuhle zimu se motor ohřeje na stejné trase až po 9km,přitom termostat drží.Ještě jsem koupil spodní kryt motoru-žádná změna.Tak se chci zeptat jaké máte zkušenosti.Jediné co mě napadá,jestli ten motor s promáčklým výfukem nešel tíž a proto se dřív ohřál.Nebojestli motor nemá nějaký předehřev a neodešlo to,i když nic takového jsem nenašel.Dík za rady. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 předehřev nemá, ten nový termostat otvírá při stejné teplotě jako starý?--je to na něm vyraženo... to zploštělé potrubí mělo nějaký vliv Citovat
Alibaba Odesláno 21. leden 2011 Autor Odesláno 21. leden 2011 Termostat je stejný,dnes jsem ještě při 80\'C zastavil a sahal na hadici od term. do chladiče a byl ještě zavřený což by odpovídalo.Na termostatu je 89\'C.Navíc jsem ještě zkoušel jeden a bylo to to samý.Prostě nevím je fakt že odtý doby co jsem vyměnil ten výfuk jde to auto lepší a víc tahá.Jinak jak se to ohřeje tak drží v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.