Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám dotaz na dobu ohřevu motoru na provozní teplotu.Mám 206 SW 1,4 55kw.Loni se mi bez problémů ohřál na trase do práce po 5 km na 80\'C,během roku jsem měnil termostat,nahradil jsem ho stejným typem-wahler,potom výfuk,který byl michodem v jednom místě dost promáčklý,vzduch,filtr,olej,svíčky.Tuhle zimu se motor ohřeje na stejné trase až po 9km,přitom termostat drží.Ještě jsem koupil spodní kryt motoru-žádná změna.Tak se chci zeptat jaké máte zkušenosti.Jediné co mě napadá,jestli ten motor s promáčklým výfukem nešel tíž a proto se dřív ohřál.Nebojestli motor nemá nějaký předehřev a neodešlo to,i když nic takového jsem nenašel.Dík za rady.

Odesláno

předehřev nemá, ten nový termostat otvírá při stejné teplotě jako starý?--je to na něm vyraženo...

to zploštělé potrubí mělo nějaký vliv :myslim

Odesláno

Termostat je stejný,dnes jsem ještě při 80\'C zastavil a sahal na hadici od term. do chladiče a byl ještě zavřený což by odpovídalo.Na termostatu je 89\'C.Navíc jsem ještě zkoušel jeden a bylo to to samý.Prostě nevím je fakt že odtý doby co jsem vyměnil ten výfuk jde to auto lepší a víc tahá.Jinak jak se to ohřeje tak drží v pohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...