Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To uz asi je hodne aby sme my prisli vsetci za tebou do tvojho rodneho rodiska ako take kuriatka... image093.gif

zorganizuj SKK zraz v Chomutove a to bude iny poradovnik na PP2000 aj sa ti kabel uskvari image162.gif

Odesláno

Tak sem zde.......ano zapojoval sem ho a nula.....při každém dodatečném bliknutí hned chyba žárovky a když sem modul zapojil na boční blinkry (je to nejblíž) tak to dodatečné bliknutí blikalo 3x jen na boku a vepředu...tudíž by se musel dotáhnout i kabel dozadu......no vysral bych se na to....nebýt těch chyb žárovek tak jo ale takhle ne.....proto sem ho prodával

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak klucí, už má někdo dodělaný trippling za pomocí toho modulu co našel Marcel00? Včera jsem měl páčky rozebraný a napojit by to na ně šlo docela v pohodě. Jen jsem neproměřoval napětí které se tam spíná. Trochu se obávám že tam nebude 12V ale něco menšího. Očekával bych tam cca 5V +/- Zkoušel to už někdo a jak a jestli to funguje? Nerad bych si modulem odpravil soubor páček případně i něco víc.....

Odesláno

No díky ale to si mi moc neporadil :D

je mi jasný že to chce opatrnost. Co se může pokazit když si dám pozor na správnou polaritu, nepropájím špatný kontakt atd.? Co to napětí, víš kolik na té páčce je?

A co kdyby si to za ne moc dlouho dodělali tři lidi straki007, Přema a Brizan:D:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...