Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej dotaz jak už jsem tu psal mám nově koupenyho peugeota 206 1.4HDi,ale je to asi týden co jsem zjistil že mi někde teče nafta. Nejprv sem si myslel že jsem jen přetankoval a trochu to někde steklo, ale pak kudy jsem jezdil tam byla nafta na zemi. Je to někde hned u nádrže. Pod pravym zadnim kolem se tvoři mala kaňka. Dost mě to štve, díval jsem se na to jen lehce, ale asi to budu muset dát na hever a podívat se na to pořádně, popřipadě na zvedák do servisu. Jen tak se předběžně ptám kde by mohla být závada? Myslíte že prasklá nadrž nebo jen nějaka hadička??

Odesláno

Myslím,že to bude nějaká hadička(asi odvzdušnění). Jednou jsem do své 206ky tankoval naftu do plna a jak jsem to lil opatrně a pomalu aby mi nevytekla z hrdla tak najednou koukám a ona mi teče pod vozem. Ale neřešil jsem to a bylo to v poho. Pak už se mi to nikdy nestalo.:papa

Odesláno

Takže ti nejspíš netěsní ta matka, kterou se to utahuje, nebo je tam někde prasklina. Nejdřív zkus, jestli ta matka neni jenom povolená.

Pokud by to nedělalo do kopce a z kopce, tak to může dělat rychlospojka.

[upravil dne 23/1/11 12:18 Benžík]

Odesláno

tak jestli mysliš tu velkou plastovou sviňu tak ta je dost dotahla. A když to auto stoji rovně tak se nic neděje jen když je auto moc nakloněne do zadu nebo dopředu (třeba v kopci) tak se to tam začne plnit a pak to teče na zem .

Odesláno

Nejlepší budeš mít vyndat ten bílej plastovej díl a prohlídnout jestli někde nemá prasklinu. Taky by to mohlo téct z toho konektoru nebo z pod toho světlejšího plastu mezi přípojkama. Nebo to vysuš, odmasti a postav z kopce a pak možná uvidíš, kde to teče.

Odesláno

Na nádrži je \"multifunkční ventil\".Je na druhé straně než plovák.Taky mi přes něj tekla nafta při plné nádrži.Tak jsem nádrž popustil dolu a ventil uvolnil.

Odesláno

tak problém už je vyřešen.:D.. ta matice co to drží byla dána přes závit a tudiž kdy to stalo z kopce či do kopce tak to teklo přes ni.... už to mám dané správně a je to v pohodě ;) ...ale nevim kerej majtel k***t to tak dal :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...