podolak2 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Mám takovej dotaz jak už jsem tu psal mám nově koupenyho peugeota 206 1.4HDi,ale je to asi týden co jsem zjistil že mi někde teče nafta. Nejprv sem si myslel že jsem jen přetankoval a trochu to někde steklo, ale pak kudy jsem jezdil tam byla nafta na zemi. Je to někde hned u nádrže. Pod pravym zadnim kolem se tvoři mala kaňka. Dost mě to štve, díval jsem se na to jen lehce, ale asi to budu muset dát na hever a podívat se na to pořádně, popřipadě na zvedák do servisu. Jen tak se předběžně ptám kde by mohla být závada? Myslíte že prasklá nadrž nebo jen nějaka hadička?? Citovat
scherer012 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 kým ho nezdvihneš nezistíš- môže to byť aj nádrž aj uvoľnená hadička alebo sk páska Ak si nikde nádržou nenabehol, tak to skôr tipujem na tú hadičku... Citovat
bob cv Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Myslím,že to bude nějaká hadička(asi odvzdušnění). Jednou jsem do své 206ky tankoval naftu do plna a jak jsem to lil opatrně a pomalu aby mi nevytekla z hrdla tak najednou koukám a ona mi teče pod vozem. Ale neřešil jsem to a bylo to v poho. Pak už se mi to nikdy nestalo. Citovat
podolak2 Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 tak přidávam foto. Dole pod autem na nadrži nic není ale pod sedačkama jsem objevil mokro. Citovat
podolak2 Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Při jizdě s kopce v tom nafty přibíva a do kopce to odtíka po bocích ven a zteka po nadrži a pak kape pod auto Citovat
Benžík Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Takže ti nejspíš netěsní ta matka, kterou se to utahuje, nebo je tam někde prasklina. Nejdřív zkus, jestli ta matka neni jenom povolená. Pokud by to nedělalo do kopce a z kopce, tak to může dělat rychlospojka. [upravil dne 23/1/11 12:18 Benžík] Citovat
podolak2 Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 tak jestli mysliš tu velkou plastovou sviňu tak ta je dost dotahla. A když to auto stoji rovně tak se nic neděje jen když je auto moc nakloněne do zadu nebo dopředu (třeba v kopci) tak se to tam začne plnit a pak to teče na zem . Citovat
Benžík Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Nejlepší budeš mít vyndat ten bílej plastovej díl a prohlídnout jestli někde nemá prasklinu. Taky by to mohlo téct z toho konektoru nebo z pod toho světlejšího plastu mezi přípojkama. Nebo to vysuš, odmasti a postav z kopce a pak možná uvidíš, kde to teče. Citovat
radko Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Na nádrži je \"multifunkční ventil\".Je na druhé straně než plovák.Taky mi přes něj tekla nafta při plné nádrži.Tak jsem nádrž popustil dolu a ventil uvolnil. Citovat
podolak2 Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 tak problém už je vyřešen... ta matice co to drží byla dána přes závit a tudiž kdy to stalo z kopce či do kopce tak to teklo přes ni.... už to mám dané správně a je to v pohodě ...ale nevim kerej majtel k***t to tak dal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.