Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

wojtěch: ano jsou tam i v sobotu.....

Joozino: tak já poslki umím, ale oni zase umí česky i slovensky... jezdí tam nakupovat hodně cizinců.. oni jakože nemumí mluvit,ale názvy dílu valí ve všech jazycích :-D

Odesláno

ryťmus ? :D ja ho nepočúvam :) ...to ako v polsku na trhoch.. chcel som si nieco kupit uz skoro na konci a poviem ti priklad ze stálo to na nase 10 eur..a pozeram ze hmm a hovorim polakovy ze to je moc tolko nemam..a on ze a kolko mas ? ja ze uz mam len poslednych 5 eur..a on ze okey moze byt..a ja mu hovorim ze pockat ale potrebujem este jeden syr (ten stál 3 eura) a on ze okey dam ti syr a (tu vec) za 5 eur :D :D

Odesláno
to sa aj dá objednat ? ze by mi to napr. kurier priniesol..

ja som na allegro.pl kupoval 1,5 rok stare webasto. cena 130€ :P

bol ochotny to poslat, poslal som mu peniaze dopredu na ucet vratane postovneho.

Za 7 dni to bolo doma. Takze allegro pohoda.

Hlavne musi mat vela kladnych hodnoteni, potom neni problem...

Odesláno

Já taky bez problému s allegro. Funguje samo účet z aukra. S PL žádný problém. Platba převodem taky. Vždy vše došlo a ceny jsou proti ČR úplně někde jinde a co teprve ten neskutečný výběr. Poláci jsou obchodníci a většinou nemají problém. Většinou pomáhá napsat ´dotaz polsky, nebo se o to alespoň pokusit. Hodně pomáha začít. Dzien dobry, prosze pana...

Odesláno
adam.bogocz nemas aj ty tu zostavu z PL? boli dve, ostala tam ta za 900 :)

Jo, kupoval.. stala myslim 720 PLN.. nechal jsem si to poslat kolegovi z prace, ktery je z poslka.. pak mi to donesl do prace.. postovne bylo v cene :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...