Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pánové mám doma už dlouho 405 break 1,9td signature a teď jsem koupil 406 2,1td a nevím co si nechat... nevíte co bych si mohl kdyžtak říct za tu 405 je to r.v 93, červená barva, mlhovky, el. zrcátka, 4x el. okna, orig rádio s ovládáním pod volantem, klimatizace, 4x kotouč, servo, nastavitelný volant, centrál na do, chromované hagusy, venkovní teploměr,tažné zařízení, 1x airbag, nová světla, před 20 tis. km dělány rozvody nový drážkový řemen, náplně, filtry, brzdové destičky vpředu i vzadu, jo a jsou tam fólie na sklech a dodělával jsem duplex... tak nevíte chlapi jak to cenově ohodnotit...?:)

Odesláno

Podla stavu,ja osm neco podobne videl tu na sr,ked som mal nehodu na nasej 405 signatur a az vtedy som zistil,ze co to bolo za auto..... hodnota toho auta bola cca 2300-2500 eur(vtedy) a nasiel som aj podobne aj farba ta ista co bola nasa,len bez kridla a par veci chybalo za 2350 eur, no ver ci never do tyzdna to predali :o

podla mne je to brutalne auto.... a dost blizko to ma 406,aj ked 406 je uz novsia...

Odesláno

Som zvedavy aj ja na tie fotky :-)Inac signature sa mi brutalne pacili,aj pacia, vnutrajsok,aj zvonka celkom pekne autociko. :-)) Nemam co zle tomu autu pripisat,dobra spotreba motor tiez v zakrutach to aj drzalo,brutalne auto,len bohuzial uz nie medzi nami(nase :-( )

V sobotu budem doma,dam fotky aj ja o nasej byvalej.

Zatim som nasiel jednu nekvalitnejsiu foto na FB

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs190.snc3/19769_107545302594918_100000183471488_204792_6448819_n.jpg

inac otazocka,signatur diesel,mal vzadu kotucovku? hmm sa mi nejak nezda,my sme mali este bubni a tiez uz posledny model ....

Odesláno

crazybiker: mysli toto auto co bolo na autobazar.eu za tych 2323€ (70000Sk)...

Signaturky maju tiez este bubny co som sa cudoval aj ja...neviem preco na posledne modeli nedavali kotuce aj dozadu:grr

post-31840-14109614848266_thumb.jpg

[upravil dne 22/1/11 19:11 313Mihal313]

[upravil dne 22/1/11 19:13 313Mihal313]

Odesláno

Inac, ked som mal nehodu na nasej(co bola totalka) tak som hladal take iste co sme mali, no nasiel som to co mas, ale bohuzial 2 tisic bolo pre mna vela,ved je to uz aj tak starsie auto a podobne,no nakoniec sme kupili 406 a vobec nelutujem :)

Odesláno

No ja som tiez mesiac pred kupou Signaturky rozbil svojhu 405tku a hned som hladal a nasiel to co mam teraz;) Sak pozri moje vlakno...Inac skoda tej tvojej bola pekna

mas aj fotku ked si havaroval???

[upravil dne 23/1/11 15:12 313Mihal313]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...