Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem menší nehodu z 306,skončil jsem na boku v křoví.Auto je již opravené ,ale mám poškrábané čelní sklo od větví.Jsou to asi 4 rýhy cca 20 cm dlouhé na prvé horní straně u spolujezdce.Prasklé ale není.Nevíte někdo ze zkušenosti jak se na to dívá policie a STK?

Kolik by stála případná výměna?Lze použít i starší sklo např z vrakoviště?

Díky

Odesláno

Mě za poškrábané okno na dodávce nedali sice pokutu, ale že si to mám urychleně vyměnit ...

Zkus koupit toto , kolega z práce poškrábal kovovým hrablem čelní okna a docela šikovně to tímhle vyleštil.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ja som dnes zbadal tenký škrabanček na čelnom skle, predpokladám od zrnka prachu (zrejme manželka poškrabala handrou), asi 6cm dlhý no nechtom sotva badateľný... Moc to nevidno, lenže ma štve, že je to v zornom poli a vyrušuje ma to. Dá sa to opatrne vyleštiť doma, alebo lepšie odniesť do servisu? Vďaka za každú radu.

Odesláno

Z vlastní zkušenosti - policajt, pokud nevidí prasklinu, tohle neřeší. Jiné je to na STK - neprojdeš ani s \"Ťukancem\" např od kamínku pokud je v zorném poli řidiče - můj případ. Zatáhla to pojišťovna z připojištění čelního skla k zákoné pojistce. A vše zařídil servis. Jediné co jsem musel udělat, bylo nahlásit pojistnou událost, tedy poškození čelního skla kamenem od protijedoucího vozidla.

P.S. Sklo mi vyměnili u mě doma v garáži.

Odesláno

to banan1987

hehe...to som nemyslel zas až tak, ja ju predsa ľúbim :D

to FrantaCV

O nič nejde, to nie je prasklina, je len jemne poškrabané...som písal, že nechtom ledva zbadať...akurát, že je to presne v mojom zornom poli a občas mi to upútava pozornosť... Chcem to skúsiť niečím vyleštiť, ak sa to dá

[upravil dne 31/5/11 14:16 faki]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...