Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už mam před datem splatnosti stípka, tak asi budu objednávat ten supersprint bez tlumiče, ale pořád přemejšlim, jestli to nebude volovina:myslim

Odesláno

Já měl kat taky venku (svody - nic, nic, koncovej průchozí), ale nejelo to s tim, žralo a řvalo. Chvilku sem s tim laboroval a pak sem instaloval kat novej, střed opět nic a konec průchozí. Pro mě ideální varianta ;)

Odesláno

pro mě je těžký porovnávat jetli to jede nebo ne, koupil jsem to už takto... z toho vyřezaného katu nadšenej nejsem... ale co nadělám... prachy na novej nejsou...

Odesláno

já mam auto z 92, tak si moc nedělam iluze, že kat ještě funguje.

Co jsem tak nějak vyčetl, tak výfuk bez středovýho tlumiče, by měl mít menší kroutící moment a o něco vyšší výkon (otázka je jak to změní průběhy). Ale jde mi právě taky o zvukovou kulisu, protože teď tam je ještě od původního majitele kat-rezonátor-vykuchanej zadní tlumič. A co to dělá za poprask je až neskutěčný. :myslim

Odesláno

Tak je to správně, ano, ano :D Ne, vážně - já už tam střed neměl když sem to koupil, takže můžu posoudit jen oprotivá sériovýmu gti se středem, který bylo proti tomuto přidušený a táhlo méně. Ale to mělo zase taky standardní airbox. Když bych teď stavěl novej vejfuk, tak to udělám stejně - nějakej třebas sportovní kat, nic, zadní koncák.

Kdyby to někoho zajímalo, tak mně to zní

nastartovaný a
+
při náloži :)
Odesláno

Kujon: sound dobrej, takovej dunivej....:super

já mám trochu vyšší \"tón\" a víc takovej \"řinčivej\" .... ale to bude tím rezonátorem.....

zkusim natočit sound o víkendu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...