patic1 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Ahoj, už asi měsíc pozoruji, že mě auto po nastartování skoro nebrzdí. Začne brzdit až tak po 4 sešlápnutí brzdy. Jednou když jsem takhle vyjížděl od baráku (kopec asi 50 metrů) šlápnu na brzdu a nic (aby to trochu začalo brzdit tak sem musel hamstnout pořádně na pedál). Teď to řeším tak, že než vyjedu tak několikrát sešlápnu brzdový pedál (při tom to trochu hvízdá a jakoby syčí). Čím to může být? Je to peugeot 306 hatch 1,8 8V 1995. Citovat
midistar Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 ja mám podobný problém s tým syčaním ale mne to aspoň brzdí iba syčí a dosť ma to znervózňuje Citovat
klm16 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 toto ma dost zaujima v com je chyba, uz sa mi to par krat stalo, cca 2x za rok, divny pocit mäkkeho pedalu brzdy, po 2 zoslapnutiach brzdi ako ma ..... co ja viem ?? zly hlavny brzdovy valec ?? Citovat
ferrari Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Nemám skúsenosti s takýmto chovaním pri Peugeote, ale ak ide pedál až na podlahu a nebrzdí, tak by to naozaj mohol byť HBV... Citovat
ferrari Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Skús sa ale spýtať v pneuservise...tu v Pneuboxe vraj kedysi vedeli dať takýto typový list na hocaké kolesá... Citovat
patic1 Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 Pedál na podlahu nejde...přijde mě to jakoby nefungoval posilovač, ale zas je divný, že i když jsem na to dost šlápl, tak to i tak moc nebrzdilo. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 bude to posilovač--buď nemá podtlak od motoru (vadná hadice,zpět. ventil), nebo je protřžená membrána posilovače Citovat
oni Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 to siceni je,ze ti to nekde prisava vzduch. takze bude asi posilovac v haji.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.