Michal.B Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Zdarec,chtěl bych se zeptat jestli nevite čim by to mohlo byt že hlavně za studena na volnoběh se mi přenašeji vybrace do auta a take při rozjižděni nebo couvani se to vždycky tak roztřese než se dostane na vyšši otačky. Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Zkontroluj silentbloky motoru - tady jsem třeba něco řešil já: jinak pokud to nastartuješ a sáhneš na motor řed silentblokem citíš vibrace, pak sáhneš za ním na kastli a neměl bys cítit přenos vibrací. Dál můžeš zkontrolovat výfuk jestli o něco netluče.... Samozřejmě průblém může být i ve spojce, ale ty máš pevnej setrvák, takže to není tak častý a dál může být problém v nepravidelném chodu motoru ( např. zkontrolovat vstřikovače - vyčistit ultrazvukem nebo repasovat ) ... Citovat
Michal.B Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 Zkontroluj silentbloky motoru - tady jsem třeba něco řešil já: jinak pokud to nastartuješ a sáhneš na motor řed silentblokem citíš vibrace, pak sáhneš za ním na kastli a neměl bys cítit přenos vibrací. Dál můžeš zkontrolovat výfuk jestli o něco netluče.... Samozřejmě průblém může být i ve spojce, ale ty máš pevnej setrvák, takže to není tak častý a dál může být problém v nepravidelném chodu motoru ( např. zkontrolovat vstřikovače - vyčistit ultrazvukem nebo repasovat ) ... Taky jsem přemyšlel nad těma silentblokama protože to děla ještě když přidam nebo uberu za jizdy jako by tam byla nějaka vule že jakoby ten motor chodil,měnil jsem ten spodni akceleračni a myslim že se to trochu zmenšilo Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 tohle je zase na jazykový koutek .. Citovat
Cune Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Taky mi to občas vibrovalo, ale hlavně za tepla a jen na volnoběh (při stání na červenou). Přestalo to po výměně palivovýho filtru. Ne toho v nádrži, ale toho u motoru. Poradili mi to chlapi tady z fóra, to neneapadlo mě Citovat
Michal.B Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Taky mi to občas vibrovalo, ale hlavně za tepla a jen na volnoběh (při stání na červenou). Přestalo to po výměně palivovýho filtru. Ne toho v nádrži, ale toho u motoru. Poradili mi to chlapi tady z fóra, to neneapadlo mě Filtr to asi nebude ten měnim docela často Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.